reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej!!! Jakimś cudem odkopalam hasło do forum, ciekawość mi podpowiadała żeby tu wkoncu znów zajrzeć po latach.. minęły chyba z 13 lat odkąd sie tu zameldowałem pierwszy raz a może że 2 albo więcej odkąd napisałam tu ostatnio.. ale widzę wciez te same 'twarze' co mnie cieszy bardzo! @Caro♤♤♤♤ coś mi minęło że jesteśmy w ciąży znów?? High 5 calq reszta! Odezwij się się :D

Hej!!! Jakimś cudem odkopalam hasło do forum, ciekawość mi podpowiadała żeby tu wkoncu znów zajrzeć po latach.. minęły chyba z 13 lat odkąd sie tu zameldowałem pierwszy raz a może że 2 albo więcej odkąd napisałam tu ostatnio.. ale widzę wciez te same 'twarze' co mnie cieszy bardzo! @Caro♤♤♤♤ coś mi minęło że jesteśmy w ciąży znów?? High 5 calq reszta! Odezwij się się :D
Hej, no ja też w ciąży 😅 chociaż wciąż czekam na USG, mam w najbliższą środę, dzis 7+5 🙈 chciałam tu przyjść już ze zdjęciami ale to jescze tak długo

Wow!!!naturals czy transfer? Nadal w Holandii stacjonujess? Jak syncio?
Nie, u nas tylko in vitro. Tym razem dopiero 3 transfer się udał (wcześniej pierwszy) synek to łobuz - chodzi do szkoły i uczy się holenderskiego - on to już taki mały Holender. W tym roku skończy 5 lat a jak dobrze pójdzie ja w grudniu urodzę rodzeństwo. I kończymy historię z in vitro.

A to ten łobuz

Załączniki

• IMG_3042.jpeg
    IMG_3042.jpeg
    178,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3009.jpeg
    IMG_3009.jpeg
    203,2 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_2419.jpeg
    IMG_2419.jpeg
    116,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama