Też mam taki...i też już nie wierzę...OMG!!!
tez taki mamy zamrozony i nie pokladalam w nim nadziei a tu prosze!
Jeju trzymam mocno kciuki!!!
reklama
@Pchełka216 no i jak beta?Mam nadzieje ze wystrzelila w kosmos
Pchełka216
Fanka BB :)
jest beta!!@Pchełka216 no i jak beta?Mam nadzieje ze wystrzelila w kosmos

No to super.Trzymam kciuki za rodzenstwo dla Natalkijest beta!!teraz kolejne kroki

No i moja droga nasze dziewczyny tak podrosly.Musimy sie spotkac w koncu we cztery
Aduś16
Hej!!! Jakimś cudem odkopalam hasło do forum, ciekawość mi podpowiadała żeby tu wkoncu znów zajrzeć po latach.. minęły chyba z 13 lat odkąd sie tu zameldowałem pierwszy raz a może że 2 albo więcej odkąd napisałam tu ostatnio.. ale widzę wciez te same 'twarze' co mnie cieszy bardzo! @Caro♤♤♤♤ coś mi minęło że jesteśmy w ciąży znów?? High 5 calq reszta! Odezwij się się 
Artemida90
Hej, no ja też w ciążyHej!!! Jakimś cudem odkopalam hasło do forum, ciekawość mi podpowiadała żeby tu wkoncu znów zajrzeć po latach.. minęły chyba z 13 lat odkąd sie tu zameldowałem pierwszy raz a może że 2 albo więcej odkąd napisałam tu ostatnio.. ale widzę wciez te same 'twarze' co mnie cieszy bardzo! @Caro♤♤♤♤ coś mi minęło że jesteśmy w ciąży znów?? High 5 calq reszta! Odezwij się się![]()

Aduś16
Wow!!!naturals czy transfer? Nadal w Holandii stacjonujess? Jak syncio?Hej, no ja też w ciążychociaż wciąż czekam na USG, mam w najbliższą środę, dzis 7+5
chciałam tu przyjść już ze zdjęciami ale to jescze tak długo
Artemida90
Nie, u nas tylko in vitro. Tym razem dopiero 3 transfer się udał (wcześniej pierwszy) synek to łobuz - chodzi do szkoły i uczy się holenderskiego - on to już taki mały Holender. W tym roku skończy 5 lat a jak dobrze pójdzie ja w grudniu urodzę rodzeństwo. I kończymy historię z in vitro.Wow!!!naturals czy transfer? Nadal w Holandii stacjonujess? Jak syncio?
Artemida90
reklama
No same ciezarowki z ukrycia nam wychodza.Super.GratulujeHej, no ja też w ciążychociaż wciąż czekam na USG, mam w najbliższą środę, dzis 7+5
chciałam tu przyjść już ze zdjęciami ale to jescze tak długo