adunnnia90
Fanka BB :)
Zdrówka [emoji8]
Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Szybkiego powrotu do zdrowia .Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Przykro mi!Masz jeszcze zarodeczki?U mnie niestety dupa beta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
przykro mi.U mnie niestety dupa beta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??Przykro mi!Masz jeszcze zarodeczki?
Przykro mi kochana! :'( :-* ucałuj HubciaTa
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??
Ta
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??
Ta
Przykro mi, trzymam kciuki za następne próby.U mnie niestety dupa beta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej