reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bedzie jej wygodnie w takich wysokich?
Moja Lilka dopiero w tamtym roku takie zaakceptowala jak juz prawie rok chodzila... Wczesniej tylko takie do kostki max.
Tak, ona lubi za kostke. Trampki tez takie miała za kostke w sezonie letnim. Teraz tez ma ze smyka takie sniegowce. Marcelina chodzi juz 8 mcy takze radzi sobie dobrze. Zreszta widac czy jej wygodnie czy nie, jak kupujemy buty mierzy kilka, roznych firm i widac w czym dobrze jej sie chodzi. A buty kupuje tylko w sklepie specjalistycznym wlasnie z obuwiem firm o ktorych piszecie.

A ja już wchodziłam z prędkością światła widząc, że napisałaś... Masakra, co oni tam robią ..
Krew oddawalam wczoraj po pracy, dzis po 14 widzialam ze badanie zostalo zarejestrowane w systemie - diagnostyka i kurna nie wiem o co chodzi bo gbyby bylo cos nie tak z krwią to przecież maja moj nr tel to powinni zadzwonić. No masakra

Krew oddawalam wczoraj po pracy, dzis po 14 widzialam ze badanie zostalo zarejestrowane w systemie - diagnostyka i kurna nie wiem o co chodzi bo gbyby bylo cos nie tak z krwią to przecież maja moj nr tel to powinni zadzwonić. No masakra
Burdel... Ktoś musiał dać ciała. A jak Ty się czujesz? Sikacza robiłaś? Jakieś przeczucia?

A ja co chwila zaglądam wypatrując wyniku [emoji110][emoji3590][emoji1]

Spokojnie nie stresuj maluszka ❤️ beta jest tak wysoka, że nie mogą się doliczyć ✊✊✊

reklama
Do góry