reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie chce zapraszać ale wczoraj o tej porze bylo po 4 pobudkach gdzie 2 razy musiałam do niego zajsc. O dziwo paracetamol bardzo chętnie wypil a wcześniej nawet ml nie chcial wypic. Zeby umyl sam :-) :) ale gore poninal:-D a i dalam go dzis do spiworka gdyby bylo mu zimno-dzieki dziewczyny. Zobaczymy jaka będzie ta noc i jak znowu bedzie akcja to jednak zajde do pediatry sie upewnić ze wszystko ok bo za tydzień jedziemy na wczasy. Dzis nie bylo pediatry

reklama
Nie chce zapraszać ale wczoraj o tej porze bylo po 4 pobudkach gdzie 2 razy musiałam do niego zajsc. O dziwo paracetamol bardzo chętnie wypil a wcześniej nawet ml nie chcial wypic. Zeby umyl sam :-) :) ale gore poninal:-D a i dalam go dzis do spiworka gdyby bylo mu zimno-dzieki dziewczyny. Zobaczymy jaka będzie ta noc i jak znowu bedzie akcja to jednak zajde do pediatry sie upewnić ze wszystko ok bo za tydzień jedziemy na wczasy. Dzis nie bylo pediatry
Misis i jak noc?

Umnie to samo karmię, chodzę na długie spacery a dupy nie ubywa co kg mniej to potem kg więcej i tak cały czas ehh
Ja myślę że dużo zależy od genów bo u mnie kilogramy bardzo poleciały w dół na samym początku kiedy on mi nie schodził z piersi ale to nie chodzi o to że on mi to wszystko wypijał tylko po prostu ja nie miałam czasu jeść. Potem jak już się to trochę unormowało czy też mama mi go wzięła na chwilę tak że mogłam spokojnie jeść do kilogramy zaczęły przybywać mimo że karmiłam piersią

Ja myślę że dużo zależy od genów bo u mnie kilogramy bardzo poleciały w dół na samym początku kiedy on mi nie schodził z piersi ale to nie chodzi o to że on mi to wszystko wypijał tylko po prostu ja nie miałam czasu jeść. Potem jak już się to trochę unormowało czy też mama mi go wzięła na chwilę tak że mogłam spokojnie jeść do kilogramy zaczęły przybywać mimo że karmiłam piersią
Ja mam straszną tendencję do tycia odkąd zaczęłam dojrzewać gdyby nie to że zawsze w porę biorę się za siebie byłabym gruba.Teraz szczupła nie jestem i nigdy nie będę ale jest ok.Najwazniejsze żeby się samemu dobrze czuć że swoją waga.Geny też robia swoje

Dziewczyny na diecie bezmlecznej, jak stwierdzilyście, że Wasze dzieci mają alergię na białko mleka krowiego?
Robiłyscie jakieś badania (Z krwi, kału)?
Czy macie jakieś sprawdzone produkty bezmleczne z dyskontów typu li:l, b:edronka, kauf:land itp.?
Moja Marysia ma śluzowe kupy, suchą skórę na twarzy i za uszami, ciągle nawracajacą ciemieniuchę. Zaczęła też gorzej przybierać.

Testy w tym wieku są niemiarodajne, ale warto te zrobić, bo czasami coś jednak z nich wychodzi. Mój miał robione z krwi.
Produktów bez białka mleka krowiego jest teraz mnóstwo. Sery wegańskie żółte i do smarowania nawet w Biedronce już są, jogurty kokosowe, śmietana, itp. - duży wybór w Lidlu i Kauflandzie. Ja pokochałam życie weganki . Słodycze? Pyszne herbatniki z Lidla, żelki, wegańskie mascarpone (przez internet), ...

reklama
Do góry