Ja podaje letni i zaparzam okolo5 minMam pytanie odnośnie tych herbatek. Czy ten rumianek to taki zwykły z torebki? Czy zaparzać to długo? I czy podawać ciepłą czy jak całkiem ostygnie?
reklama
Zdecydowanie [emoji854] spala do 8.30 [emoji106]No to pięknie Wam idzie! Gratuluję:-)) Mamuśka wyspana??
Moczyć możesz, jeszcze bardziej troskliwa pielęgnacja powinna być. My jeszcze pryskalismy i czyściliśmy jakiś czasDziś mija dokładnie 3 tygodnie odkąd Anastazja jest z nami i taki oto prezent nam zrobiła, musiałam sie pochwalić. Przy okazji Was zapytam - czy dalej psikac octaniseptem czy juz nie? Jakoś specjalnie pielęgnować? Tam troche krwi jest... kapać normalnie mocząc?
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja kupuje zwykly tylko czytam zeby bez dodatkow czyli suszony rumianek czy koszyczek rumianku. Parze chwile bo mi polozna mowila ze ma miec slomkowy kolor nie za mocna. Robie jak wstaniemy i Marcelina ma na caly dzień do popijania.Mam pytanie odnośnie tych herbatek. Czy ten rumianek to taki zwykły z torebki? Czy zaparzać to długo? I czy podawać ciepłą czy jak całkiem ostygnie?
misis188
A od kiedy mozna ten rumianek podawac zeby nie zaszkodzic i jak sie kp to tez mozna? Ile tego dziennie mozba wypic?Ja kupuje zwykly tylko czytam zeby bez dodatkow czyli suszony rumianek czy koszyczek rumianku. Parze chwile bo mi polozna mowila ze ma miec slomkowy kolor nie za mocna. Robie jak wstaniemy i Marcelina ma na caly dzień do popijania.
@walczaca o szczescie piękne są Twoje córeczki podobne do siebie ale się różnią ...zakochać się można ❤
Ewunka
Podobne pyzunieA wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki
Zobacz załącznik 905270Zobacz załącznik 905271
Agnieś191
Ja podowałam od 5 dnia życia tyle że my od początku na mm i musiałam dopajać a dwa były problemy z kupą i brzuszkiem. Na początek położna kazała po 5ml godzine przed lub godzine po karmieniu. Teraz już tego nie pilnuje aż tak chociaż Marcelina to by cały kubek na raz wypiła. Pije 50-100ml dziennie.A od kiedy mozna ten rumianek podawac zeby nie zaszkodzic i jak sie kp to tez mozna? Ile tego dziennie mozba wypic?
walczaca o szczescie
Dziękujemy bardzo:-* A jak u Was? Opowiadaj@walczaca o szczescie piękne są Twoje córeczki podobne do siebie ale się różnią ...zakochać się można [emoji173]
reklama
walczaca o szczescie
Gdzie tam pyzuniePodobne pyzunie
10 tygodni i 5890 i 6040 [emoji23][emoji23][emoji23]