reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziś mija dokładnie 3 tygodnie odkąd Anastazja jest z nami i taki oto prezent nam zrobiła, musiałam sie pochwalić. ;) Przy okazji Was zapytam - czy dalej psikac octaniseptem czy juz nie? Jakoś specjalnie pielęgnować? Tam troche krwi jest... kapać normalnie mocząc? :)
Moczyć możesz, jeszcze bardziej troskliwa pielęgnacja powinna być. My jeszcze pryskalismy i czyściliśmy jakiś czas

Mam pytanie odnośnie tych herbatek. Czy ten rumianek to taki zwykły z torebki? Czy zaparzać to długo? I czy podawać ciepłą czy jak całkiem ostygnie?
Ja kupuje zwykly tylko czytam zeby bez dodatkow czyli suszony rumianek czy koszyczek rumianku. Parze chwile bo mi polozna mowila ze ma miec slomkowy kolor nie za mocna. Robie jak wstaniemy i Marcelina ma na caly dzień do popijania.

Ja kupuje zwykly tylko czytam zeby bez dodatkow czyli suszony rumianek czy koszyczek rumianku. Parze chwile bo mi polozna mowila ze ma miec slomkowy kolor nie za mocna. Robie jak wstaniemy i Marcelina ma na caly dzień do popijania.
A od kiedy mozna ten rumianek podawac zeby nie zaszkodzic i jak sie kp to tez mozna? Ile tego dziennie mozba wypic?

A od kiedy mozna ten rumianek podawac zeby nie zaszkodzic i jak sie kp to tez mozna? Ile tego dziennie mozba wypic?
Ja podowałam od 5 dnia życia tyle że my od początku na mm i musiałam dopajać a dwa były problemy z kupą i brzuszkiem. Na początek położna kazała po 5ml godzine przed lub godzine po karmieniu. Teraz już tego nie pilnuje aż tak chociaż Marcelina to by cały kubek na raz wypiła. Pije 50-100ml dziennie.

reklama
Do góry