reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Super, ze mala zdrowo rosnie :) Ja mialam lozysko czesciowo przodujace i zadnych plamien nie mialam. Lozysko wrocilo w odpowiednie miejsce ok 1,5-2 miesiace przed porodem. Nie martw sie na zapas.

reklama
Zerknęłam na tą stronę i rzeczywiście niektóre ciuszki cudo. Jak dojdą te moje to dam znać czy warto kupić.
Tez myslalam, zeby zamowic ale ogladalam ostatnio dokument "trujace ubrania" czy jakos tak i tam ubrania byly bawelniane ale moczone/farbowane w jakiejs chemi od ktorej moga miec dzieci uczulenia. Juz nie pamietam szczegolow, bo gorowalam w tym czasie obiad i bardzoej sluchalam niz ogladalam ale nie zmienia to faktu, ze teraz mam schizy i nic tam nie zamowie :p
Wiadomo, ze w sklepach tez sa rzeczy tam produkowane ale ufam, ze firmy narzucaja jakies standardy jakosci i bezpieczenstwa.

Dziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.
Ja kupowałam z Ali. Jakość ok

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.

Ja mam z ali mnoostwo rzeczy [emoji4]
Z jakoscia bywa roznie, ale mozna trafic na cudenka. Jesli chodzi o body to polecam tam sklep mother’s nest. Bardzo fajna jakosc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez myslalam, zeby zamowic ale ogladalam ostatnio dokument "trujace ubrania" czy jakos tak i tam ubrania byly bawelniane ale moczone/farbowane w jakiejs chemi od ktorej moga miec dzieci uczulenia. Juz nie pamietam szczegolow, bo gorowalam w tym czasie obiad i bardzoej sluchalam niz ogladalam ale nie zmienia to faktu, ze teraz mam schizy i nic tam nie zamowie :p
Wiadomo, ze w sklepach tez sa rzeczy tam produkowane ale ufam, ze firmy narzucaja jakies standardy jakosci i bezpieczenstwa.

Ja tez mam opory dlatego ubranka które bezpośrednio stykają sie ze skóra dziecka kupuje ze sprawdzonych firm [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jest też taka strona PatPat basic i ubranka tam są piękne ale mam ten sam problem co Ty :p średnio ufam...
Daj znać co Ci przyjdzie :-)) może też zaryzykuję :-))
Poczytaj o tym patpat. Ja czytałam i ubranka idą nawet po 2 miesiące, najtańsze nie są, trzeba zapłacić z góry za paczkę, czasami potrafią pomylić rozmiar przy wysyłce ;)

Hej, ja byłam wczoraj u lekarza. Z malutka wszystko super, odkryłam dlaczego tak cały czas chodzę do toalety, ponieważ moje dziecko układa się pupcia w dół i kopie mnie w pęcherz ;) na następna wizytę muszę zrobić krzywa cukrowa :) szyja długa i zamknięta. @jasani wpiszesz mi wizytę na 06.03?

reklama
Do góry