reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie chcę... Przerażające to dla mnie jest [emoji16] wiem ze bede kwiczec z bolu ale jakos sie boję

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Aha ok [emoji4]
Pytam, bo przy podaniu oksy bym polecala...
U mnie zzo przyspieszylo porod i u mojej bratowej bylo dokaldnie to samo. Bez oksy rozwarcie prawie nie ruszylo (cm w kilka h, a po podaniu zzo w godzinie bylo 10cm).
Tak czy inaczej - dasz rade i oby najpozniej jutro Zosia byla juz z Wami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chwalilam się szpitalem bo moj prowadzący musial sie nieźle nagimnastykowac zeby to załatwić i juz na dzień dobry usłyszałam ze nie ma miejsc. Ale sie udało[emoji6] mialam ktoras z Was ten balonik? Bo spojenie łonowe i krzyż mi mocno dokucza i nie wiem ile mogę przy tym odpoczywac nie dowiadując sie na koniec ze nic nie dało to

Aha ok [emoji4]
Pytam, bo przy podaniu oksy bym polecala...
U mnie zzo przyspieszylo porod i u mojej bratowej bylo dokaldnie to samo. Bez oksy rozwarcie prawie nie ruszylo (cm w kilka h, a po podaniu zzo w godzinie bylo 10cm).
Tak czy inaczej - dasz rade i oby najpozniej jutro Zosia byla juz z Wami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie slyszalam o tym...

Nie chwalilam się szpitalem bo moj prowadzący musial sie nieźle nagimnastykowac zeby to załatwić i juz na dzień dobry usłyszałam ze nie ma miejsc. Ale sie udało[emoji6] mialam ktoras z Was ten balonik? Bo spojenie łonowe i krzyż mi mocno dokucza i nie wiem ile mogę przy tym odpoczywac nie dowiadując sie na koniec ze nic nie dało to

Jak nie mylę się to Ilona miała balonik

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam, dużo z nim chodziłam, po schodach też, następnego dnia mi wypadł i rozwarcie zrobiło się większe i na oksy. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie to chodzę z balonikiem, obolala jestem, ale ze skurczami nie za wiele się dzieje...

Weszłam dziś żeby sprawdzic co u Ciebie [emoji4] powodzenia [emoji110] żeby poszło szybko i sprawnie[emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry