reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie chcę... Przerażające to dla mnie jest [emoji16] wiem ze bede kwiczec z bolu ale jakos sie boję

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Aha ok [emoji4]
Pytam, bo przy podaniu oksy bym polecala...
U mnie zzo przyspieszylo porod i u mojej bratowej bylo dokaldnie to samo. Bez oksy rozwarcie prawie nie ruszylo (cm w kilka h, a po podaniu zzo w godzinie bylo 10cm).
Tak czy inaczej - dasz rade i oby najpozniej jutro Zosia byla juz z Wami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chwalilam się szpitalem bo moj prowadzący musial sie nieźle nagimnastykowac zeby to załatwić i juz na dzień dobry usłyszałam ze nie ma miejsc. Ale sie udało[emoji6] mialam ktoras z Was ten balonik? Bo spojenie łonowe i krzyż mi mocno dokucza i nie wiem ile mogę przy tym odpoczywac nie dowiadując sie na koniec ze nic nie dało to

Aha ok [emoji4]
Pytam, bo przy podaniu oksy bym polecala...
U mnie zzo przyspieszylo porod i u mojej bratowej bylo dokaldnie to samo. Bez oksy rozwarcie prawie nie ruszylo (cm w kilka h, a po podaniu zzo w godzinie bylo 10cm).
Tak czy inaczej - dasz rade i oby najpozniej jutro Zosia byla juz z Wami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie slyszalam o tym...

Nie chwalilam się szpitalem bo moj prowadzący musial sie nieźle nagimnastykowac zeby to załatwić i juz na dzień dobry usłyszałam ze nie ma miejsc. Ale sie udało[emoji6] mialam ktoras z Was ten balonik? Bo spojenie łonowe i krzyż mi mocno dokucza i nie wiem ile mogę przy tym odpoczywac nie dowiadując sie na koniec ze nic nie dało to

Jak nie mylę się to Ilona miała balonik

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam, dużo z nim chodziłam, po schodach też, następnego dnia mi wypadł i rozwarcie zrobiło się większe i na oksy. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie to chodzę z balonikiem, obolala jestem, ale ze skurczami nie za wiele się dzieje...

Weszłam dziś żeby sprawdzic co u Ciebie [emoji4] powodzenia [emoji110] żeby poszło szybko i sprawnie[emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry