reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wez mi nic nie mow🙈🙈🙈u nas sie zaczelo 10 dni temu ,dzieciaki wymioty,40 goraczki,kaszel i ledwo zywe przez 5 dni,Matteo do dzisiaj nie jest do konca zdrowy,ja po mimo juz negatywnego testu,jestem ciagle chore nie mam smaku,wechu nos zapchany,gardlo zdarte...i konca nie widze.
Rzygac mi sie juz chce,bo ile mozna.
Nie wiadomo kiedy i czy wogole odzyskam smak i wech.
Pierwszy raz w życiu miałam pomarańczowy katar i niestety smaku nie odzyskałam. Sama nie wiem co to było, niby zatoki 😂😂😂

reklama
Możliwe, tak też nam w zaleceniach z oddziału ale póki co nie mam czasu na krzywą bo nie mam z kim dzieci zostawić a tam jednak trochę trzeba posiedzieć 🥴
Skąd ja to znam jak nie mieliśmy malutkiej to pomagałam przy dzieciakach siost Grześka teraz żadna się nie zainteresuje. Wywalone mam dam sama sobie radę ale chodzi o sam fakt że ja byłam na każde skinienie a teraz nie ma już profitów to po co się odzywać do nas 😉

Możliwe, tak też nam w zaleceniach z oddziału ale póki co nie mam czasu na krzywą bo nie mam z kim dzieci zostawić a tam jednak trochę trzeba posiedzieć 🥴
ja na kontrolw 6tyg po porodzie (nie krzywa tylko wizyte u gin) poszlam z mala. Uprzedzilam, ze tak bedzie wiec wpisali mnie jako pierwsza, zebym nie czekala. 5min na fotelu mala byla w wozku, a redzte czasu na rekach.
Niestety na dlugi czas schodzisz Ty jako Ty na drugi plan…
A maz nie moglby pojechac z Toba chocby po to zeby w okolicy spacerowac z wozkiem na wypadek kryzysu?

20220705_142024.jpg

reklama
ja na kontrolw 6tyg po porodzie (nie krzywa tylko wizyte u gin) poszlam z mala. Uprzedzilam, ze tak bedzie wiec wpisali mnie jako pierwsza, zebym nie czekala. 5min na fotelu mala byla w wozku, a redzte czasu na rekach.
Niestety na dlugi czas schodzisz Ty jako Ty na drugi plan…
A maz nie moglby pojechac z Toba chocby po to zeby w okolicy spacerowac z wozkiem na wypadek kryzysu?
U mojej diabetolog robi sie test OGTT w pon,srody i piatki .Powiedzialam od,razu ,ze,ja moge tylko w czwartek jak ociec😉,jest w domu i za cholre z trojka nie przyjade.Poszli mi na reke ,zrobili w czwartek Serio? 3 godziny z trojka dzieci😉😉zart normalny.

Rozumiem wasze rozterki w tym temacie,az za dobrze.🤣

Do góry