reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jprdl ja to jestem jednak blondynką typową miałam cukrzycę ciążową w zeszły poniedziałek byłam na kontroli po połogu i lekarz mówi że powinnam zrobić sobie obciążenie glukozą po 6 tygodniach czyli już tydzień temu 🤦‍♀️a ja myślałam że jak już urodzę to mnie to nie dotyczy 🤣🤣🤣
A mi mój lekarz mówił że mam poczekać pół roku od porodu z tą krzywą aż hormony dojdą do ładu żeby wynik nie był przekłamany

reklama
jestes pewna? Mnie pierwszym razem przeczolgalo, a drugim ju tylko bol glowy i kaszel.
A teraz kazdy w moim otoczeniu, kto jest pozytywny ma bol gardla, chrypke i katar i tyle. Jak przeziebienie tyle ze sie utrzymuje po 2-3tyg.
Wez mi nic nie mow🙈🙈🙈u nas sie zaczelo 10 dni temu ,dzieciaki wymioty,40 goraczki,kaszel i ledwo zywe przez 5 dni,Matteo do dzisiaj nie jest do konca zdrowy,ja po mimo juz negatywnego testu,jestem ciagle chore nie mam smaku,wechu nos zapchany,gardlo zdarte...i konca nie widze.
Rzygac mi sie juz chce,bo ile mozna.
Nie wiadomo kiedy i czy wogole odzyskam smak i wech.

Moje igg covidowe 3400, czyli chyba całkiem calkiem. Mąż brał udział w jakiś badaniach i miał sprawdzany poziom miesiąc po zachorowaniu to miał 10000. Zobaczę co powie lekarz, czy już mam sie szczepić czy zaczekać na III trymestr

Wez mi nic nie mow🙈🙈🙈u nas sie zaczelo 10 dni temu ,dzieciaki wymioty,40 goraczki,kaszel i ledwo zywe przez 5 dni,Matteo do dzisiaj nie jest do konca zdrowy,ja po mimo juz negatywnego testu,jestem ciagle chore nie mam smaku,wechu nos zapchany,gardlo zdarte...i konca nie widze.
Rzygac mi sie juz chce,bo ile mozna.
Nie wiadomo kiedy i czy wogole odzyskam smak i wech.
wow to Was przeoralo. U mnie dzieci byly chore 2 dni, potem juz luzik. Ale slyszlalam, ze te nowe mutacje wlasnie objawiaja sie wymiotami i goraczka u dzieci.
Zdrowka dla Was 😘

reklama
Do góry