Justi92
Fanka BB :)
@bazylia128 to ta poduszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiej nie zakladaj tych relawiczek, sa niebezpieczne. Paznokcie juz spokojnie mozesz obciac. Grunt by nie robic tego w szpitalu.oj tak rączki jej wirują koło buźki jak nie jeden policzek załatwiony to drugi. Po jakim czasie obcinalyscie pazurki Waszym dzieciaczkom bo położna jeszcze mi nie kazała a rękawiczki te nie drapki mała ściąga
O fajnie. Poczytam o niej.@bazylia128 to ta poduszka
Ile za nią dałaś?@bazylia128 to ta poduszka
Niby wcale nie powinno się uzywac niedrapek. Tak mi mówiła położna w matce polce bo utrudniają rozwój ale przecież ja mam dużo tych zakładek w spioszkach. Ja nie uzywalam też wcale i się drapała. Teraz już się nie drapie. Ssie piastki, kciuki. Ważne chyba żeby sobie oczka nie zadrapała. Bo Basia sobie zadrapała i miała na oczku takie jakby naczynko peknieteoj tak rączki jej wirują koło buźki jak nie jeden policzek załatwiony to drugi. Po jakim czasie obcinalyscie pazurki Waszym dzieciaczkom bo położna jeszcze mi nie kazała a rękawiczki te nie drapki mała ściąga
Bo jest taki rozstrzał cenowy.Ile za nią dałaś?
Pisała że ok 200zlBo jest taki rozstrzał cenowy.
Ale śmieszne . Ale to chyba lepsza opcja niż jak u mojej siostry; jej dwulatek ciągle obgryza rogi kocyków i poduszek. Ona już się drze na niego ale on się cieszy i robi swojeEj laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co
Mombella, Mushroom, gryzak uspokajający, zielony - smyk.com
Mombella Gryzak Uspokajający Mushroom Zielony Zielony, grzybek Mombella swoim kształtem przypomina pierś i sutek mamy. Grzybek do gryzienia pomaga dziecku odzwyczaić się od karmienia piersią. Mombella gryzak może służyć ...www.smyk.com