reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas mała zaczęła preferować spanie tylko na plecach i w związku z tym zaczęła się spłaszczać z tyłu glowka(no i wytarte też włosy) kupiłam ta poduszkę Head Care. Nie jest tania bo kosztuje 200 stówki ale na maluchy nie ma co żałować 😜po mały się z nią oswajamy, nasz fizjo powiedział że jak najbardziej że jest bardzo dobra, może u Cb też by pomogła? A co ogólnie Ci powiedział ten fizjo do którego poszłaś?
Popieram. U nas poduszka ta zrobiła robotę w 3 tygodnie ;)

reklama
Dzień dobry. Miłego dnia.

Podpowiem jak ja robiłam na roczek. Może komuś się spodoba.
Kupiłam na allegro taka plastikowa obręcz do balonów, taniocha bo 25 zł. Jak się to złożyło to była wysoka na 170 cm, kółko na patyku, stojaku do ziemi. Owinelam to kółko ruskusem zielonym, w dwóch miejscach po boku dołożyłam suszki i malutkie baloniki (w kolorach bialo_bezowych). A przez środek puściłam trzy sznurki na których małymi klamerkami przyczepilam 12 zdjęć , miesiąc po miesiącu. Na bokach balonu z helem w dużych ilościach. Fajnie to wyglądało ;) nie mam zdjęcia samego tego koła bez ludzi, nie pokaze w związku z tym. Ale tort był z sarenka , Bałon z helem też i w tym temacie poszłam z tym zielskiem.

Załączniki

• received_290375462647980.jpeg
    received_290375462647980.jpeg
    26,4 KB · Wyświetleń: 76
Jeju jaka ja jestem ciągle głodna... Karmić mnie teraz to jakaś porażka ekonomiczna, gorsza niż polska polityka finansowa.
Zjadłam przed godziną dorsza z pieczarkami i skorzonera a już burczy mi w brzuchu! Dramat

Jeju jaka ja jestem ciągle głodna... Karmić mnie teraz to jakaś porażka ekonomiczna, gorsza niż polska polityka finansowa.
Zjadłam przed godziną dorsza z pieczarkami i skorzonera a już burczy mi w brzuchu! Dramat
To normalne ja mojego o 12 czy pierwszej w nocy wysyłałam do sklepu po coś słodkiego albo po lody🤣

Przez to przytyłam 28kg w ciąży 🤦‍♀️ale o dziwo bez diety wróciłam prawie do swojej wagi z przed ciąży jeszcze 2kg mi zostały 😜

Ale mała laleczka 😊. Jak tam w ogóle u was?
no jakoś nam idzie pokarmu nie mam jakoś mega dużo trochę ściągam i dojadamy bebilonem 🤷‍♀️Mała nie lubi się przebierać lubi się kąpać i uwielbia jazdę autem gotowy usypiacz. Dziś kończy dwa tygodnie i już zaczęły się powoli odwiedziny ciekawskich ciotek 🤦‍♀️dziś jestem po pierwszej i już mam dość 🤣

reklama
Możesz napisać coś o tej poduszce?
Heand care-taka poduszka ortopedyczna, poprawia kształt główki w środku jest dziura na głowę a do okola takie podparcia żeby główka nie leżała na materacyku dzięki czemu się nie spłaszcza. Fajna sprawa choć wsumie wzięłam za duży rozmiar bo źle główkę zmierzylam🤦‍♀️wzięłam L(jest od 44cm) a powinna być M, ale da się przeżyć. No i po dwoch/3tyg kształt główki wraca do normy. Wyślę Ci za chwilkę zdjęcie😘
Ja nie ogarniam tygodni bo mi apka liczy wiek małego w miesiącach 🤦😂😂.
To tak szybko mogą być zęby 😱
Kuwa, a ja taka nieuczesana😱
Też byłam w szoku ale W rodzinie u męża ponoć tak szybko szły 🤷NOsz kufa Hania to ma dosłownie wszystko po nim🤦‍♀️po mnie to tylko znamię na karku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
O, fajnie z tą poduszką 🤔.
Mamy obniżone napięcie w obręczy barkowej i asymetrię prawostronną
Ja dziś pozbyłam się problemów fizjoterapeutycznych u małej 🤣 wyobraźcie sobie kupiłam jej taka zabawkę grają o świecącą, położyłam ją na brzuszku włączyłam ta zabawkę i nagle zaczęła pięknie układać rączki pod głowę, unosić ją tak strasznie wysoko i jeszcze do tego głośno się śmiała 🤦‍♀️to dziecko kiedyś wpędzi mnie do grobu🤷wystarczyło coś interesującego żeby jej się odwidziało wszystko 🤣🤣
Ja już kawę dzisiaj wypilam z Wiolka 😅masakra tak wcześnie u mnie była. Przyniosła mi film. Dzisiaj wieczorem będę oglądać. Kapitan corelli 😍 😍 😍 😍 Jak ja uwielbiam ten film. Nigdzie nie moglam go znaleźć. Jutro Częstochowa z Natalka I moja mama. Dziewczyny u niektórych z Was to pierwsze takie swieto. Dzień Matki. Czekacie na laurki 😍
Ja wymyśliłam już prezent mojemu na dzień ojca, dostanie jak ja coś dostanę, ale znając życie nie mam na co liczyć więcej niż róże z biedronki🤣 choć nie powiem ostatnio jak dostałam na dzień kobiet to mi się tak pięknie rozrosła i pięknie kwitnie ze chyba od serca dana 😍
Słodziak🥰😍😍

Do góry