Ja nie ogarniam tygodni bo mi apka liczy wiek małego w miesiącach .Kurczę blaszka miało być dolne jedynkizakręcona jestem jak tampon w pi*dzie
To tak szybko mogą być zęby
Kuwa, a ja taka nieuczesana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie ogarniam tygodni bo mi apka liczy wiek małego w miesiącach .Kurczę blaszka miało być dolne jedynkizakręcona jestem jak tampon w pi*dzie
Fajny ten tortTort z figurkami Ozinka i Alutki. Mało mam zdjęć na tel. Ale dzisiaj zamowilam fotoreporterkę do kościoła i dwie godziny na przyjęcie. Babcia sponsoruje. 600 zł. Zależy mi bo na takich imprezach zawsze przy dzieciach czasu nie ma i beznadziejne zdjęcia. Dodatkowo dostaniem album i grawerowany pen drive.
Spoko. Ja też jestem wiecznie do tyłuTrzeba iść na NFZ, wtedy jest szansa, że powiedzą, że ok nawet jak nie ok my walczymy ze sporą asymetria główki ale na razie bez efektów. Czekamy na termin na NFZ.
Mój się też napina i wygina ale to ewidentnie kwestia gazów u nas.
Edit. Oczywiście w międzyczasie chodzimy prywatnie.
Edit 2. Teraz się zorientowałam sprzed jakiego czasu tą Twoją wypowiedź wykonałam
My robimy u rodzicow i bedziemy tylko my dziadkowie i chrzestny z zona.ale chce zeby bylo wyjatkowo dlatego zalezy mi zeby bylo pieknie.Tort bedzie z misiem bo to Misia piecze syn mojej chrzestnej bo on sie tym zajmuje i juz mu wszystko podeslalam.nakupulam balony i szukam natchnienia na girlande.Pisalam ci ze robiłam z cateringiem w domu i bylam chora. Nigdy więcej. Trzeba to podać, posprzątać a mialam tylko 16 osób i nachyralam się że ledwo zylam.
Nic nowego. Udało mi się przyspieszyć wizytę u onkologa, mam w czwartek. No mam pełne gacie, jak ujdzie mi to na sucho zaraz podejmę się usunięcia tego czegoś, nawet prywatnie.@motylek24 coś wiesz nowego?
Mojej przyjaciolki corka zaczela zabkowac jak miala 3 mies.i bardzo szybko jej zaczely wypadac-ma niecale 6 lst i juz braki w uzebieniu mlecznymJa nie ogarniam tygodni bo mi apka liczy wiek małego w miesiącach .
To tak szybko mogą być zęby
Kuwa, a ja taka nieuczesana
O, fajnie z tą poduszką .U nas mała zaczęła preferować spanie tylko na plecach i w związku z tym zaczęła się spłaszczać z tyłu glowka(no i wytarte też włosy) kupiłam ta poduszkę Head Care. Nie jest tania bo kosztuje 200 stówki ale na maluchy nie ma co żałować po mały się z nią oswajamy, nasz fizjo powiedział że jak najbardziej że jest bardzo dobra, może u Cb też by pomogła? A co ogólnie Ci powiedział ten fizjo do którego poszłaś?
Fajniutka jest . Też tak zacznę Kajtka ubieraćHania 15tyg. Już za nami
moze cos takiego?My robimy u rodzicow i bedziemy tylko my dziadkowie i chrzestny z zona.ale chce zeby bylo wyjatkowo dlatego zalezy mi zeby bylo pieknie.Tort bedzie z misiem bo to Misia piecze syn mojej chrzestnej bo on sie tym zajmuje i juz mu wszystko podeslalam.nakupulam balony i szukam natchnienia na girlande.
Fajny pomysl.ale bede beczec jak bede to widziala-juz mam gole w gardlemoze cos takiego?