Bo to prawda tluszcz jest mega i zbija pieknie cukier. Nawet Natusia na tej diecie jesli ma jakis weglowodan to duzo oleju. I srek mascarpone mozna jesc kg a on tlusty
no wlasnie przez te prosto cos tam musi byc prawie caly czas podlaczona pod ktg. Bo to moze grozic trachokardia? Czyli za wysokim tetnem. Poszla sie zapytac o ciecie to powiedzieli zecw zadnym wypadku chyba ze gdyby vos podczas porodj sie mialo zadziac. A ona placila 350 zl za wizyte u prof. Który też w gameta przyjmuje ale jego nie ma tu na oddziale. Ona 35 lat i pierwsze wyczerpane dzieciątko prezes in vitro. Przez rok z mężem podróżowali po stanach ona jest laborantka. Jest taka bardzo miła, ułożona, ładnie mówi
też mają swój domek z ogrodem na przedmieściach łodzi. Pytałam się jej czy czasem nie wchodxi na nasze forum kto po in ale mówi że nie
co kilka godzin wyjmuje jakieś karty z dobrymi wrozbami i mi je czyta hehehe bo mówi że ja nerwowa i musi u mnie wprowadzić dobra energię. A na tvn24 pokazywali nasz oddział bo przyjęli jakąś Ukrainie którą urodziła i uciekła tu do pl ale jest na skraju wyczerpania. I pokazywali rezydenta który rano u nas był i właśnie ktg mu się nie podobało u sąsiadki- andrejew. On natychmiast zareagował. I on pomaga niby Ukrainie w tych ciężkich chwilach i tłumaczy. W TVN mówią że on jest ukraincem ale przed chwilą rozmawiałyśmy z położna i ona mówi że on jest właśnie chyba rosjaninem
i z nikim nie chce rozmawiać bo się tak boi, wstydzi i cierpi !!!!! Ale patrzcie jak to ludzie wymyślają
ja mam zaraz obiad dzisiaj rybka, później drzemka, teraz czytam książkę. Po drzemce idziemy z koleżanką na kawę i coś dobrego, przyjedziemy spowrotem bo znowu będzie ktg dobierzemy kolację o 16:30 hehehe i pójdziemy na mszę, nawet fajny ksiądz wczoraj był. Później wejdę jeszcze do apteki. Wrócimy zjemy, prysznice znowu ktg, obchód, książka, spanie i tak jakoś leci. No i do północy sobie tu z koleżanką coś opowiadamy
tylko ona pewnie zaraz urodzi i nie wiem kogo mi tu daja.