reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja dziś od 4-tej nie śpię bo bliźniaki koleżanki obok przynieśli tak rano. Przed 6-ta zdjęli cewnik i kazali znów wstawać. Morfina przestała działać i małego mi akurat przynieśli na kilka godzin. Jessuui, co za ból był. Siedziałam obok niego i balam się z tego bólu wziąć go na ręce. Ale mi mocno kwekal i bałam się, że obudzi bliźniaki to go wzięłam na ręce. Wiecie,że ten najgorszy ból zniknął w momencie jak go trzymałam❤️. To jakieś czary Mary ❤️. Tylko mam teraz ręke zdretwiała, bo skubany nie dał się już odłożyć do mydelniczki. Wzięli go na badanie słuchu o wszystko jest w porządku. Teraz się położyłam bo mały w końcu zasnął i śpi. A mnie znów boli 😜. I niech mi ktoś powie, że kobiety wybierają cesarkę dla wygody 🤦
te czary mary to ❤️❤️❤️ Super, ze juz razem jestescie. Dalas rade matka! Teraz juz z gorki 😁

reklama
Ja dziś od 4-tej nie śpię bo bliźniaki koleżanki obok przynieśli tak rano. Przed 6-ta zdjęli cewnik i kazali znów wstawać. Morfina przestała działać i małego mi akurat przynieśli na kilka godzin. Jessuui, co za ból był. Siedziałam obok niego i balam się z tego bólu wziąć go na ręce. Ale mi mocno kwekal i bałam się, że obudzi bliźniaki to go wzięłam na ręce. Wiecie,że ten najgorszy ból zniknął w momencie jak go trzymałam❤️. To jakieś czary Mary ❤️. Tylko mam teraz ręke zdretwiała, bo skubany nie dał się już odłożyć do mydelniczki. Wzięli go na badanie słuchu o wszystko jest w porządku. Teraz się położyłam bo mały w końcu zasnął i śpi. A mnie znów boli 😜. I niech mi ktoś powie, że kobiety wybierają cesarkę dla wygody 🤦
bo cesarka to ból po, a poród naturalny to ból podczas porodu. Ja tam po cesarce nadal chce rodzic naturalnie. Nigdy więcej tego bolu po cesarce nie chce przezyc. I ta brzydka blizna 🤢🤢

Tyle Cię z cewnikiem trzymali 😲 mi zdjęli jeszcze na sali pooperacyjnej przed pionizacją. Ja to w sumie nie pamiętam czy mnie bolało czy nie bo co 2h piguły przynosiły przeciwbólowe i czopki, ale już czopków nie brałam, w sumie to może ja mam wysoki próg bólu? Zastanawialam się jakim cudem szwy mi nie poszły bo jeszcze tej samej nocy nosiłam młodego. Każdy organizm inny, ale pierwszy tydzień najgorszy, później już będzie lepiej.

Przejdzie Adasiowi on płacze bo się boi A u Natalki to jest taki płacz że JAK MNIE ZARAZ NIE ZOSTAWISZ TO CI PRZYLOZE :) W szpitalu pielęgniarka jej pobierał krew to ja tak kopnela że okulary pielegn8arce spadły. Lubi towarzystwo, uwielbia psy, jak szczekają to ja się wkurz...am A ona się śmieje. Jak jedziemy do Gamety to ja zostawiamy na całe popołudnie u dziadków i jest zadowolona bo tam ma widownię. Ale najlepiej jej jednak przy mnie. Ile razy i jak byś jej w nocy ode mnie nie odsunela (bo mnie kopie), czasami poobstawiana poduszkami to i tak się do mnie zawsze przyczolga :) ale Natalka ciężko pracuje na rehabilitacji. Najważniejsze że są efekty. A przypomnij co Adasiowi? On ma chyba problem z miesniami na brzuszku tak?
A Twoja Natalia je już kawałki? Mój się zaczął strasznie rwać do samodzielnego jedzenia, daję miękkie owoce, gotowane/pieczone warzywa, pomidora,naleśniki, ale do innych rzeczy typu chleb, kawałki mięsa to mam stracha

A Twoja Natalia je już kawałki? Mój się zaczął strasznie rwać do samodzielnego jedzenia, daję miękkie owoce, gotowane/pieczone warzywa, pomidora,naleśniki, ale do innych rzeczy typu chleb, kawałki mięsa to mam stracha
Jest taki fajny gryzak na owoce , wsadzasz jabłko, gruszkę czy co tam chcesz i dziecko jak gryzie to taki przecier sobie robi właściwie, nie połyka całych kawałków. U Niny się sprawdziło, ja się bałam że się zadławi większym kawałkiem, a ona chciała rzuć bo to jej dziąsełka masowała, także fajna sprawa , do kupienia w smyku na przykład 😉

ja mam 2 cc za soba i blizny praktycznie nie ma.
nie chcesz wiedzieć mojej 🤮 zagoiła się okropnie, jest wysoka i twarda dodatkowo krzywo cięli bo młody był zakleszczony już przy szyjce i musieli go ciągnąć. Czuje się okaleczona do końca życia. Dobrze ze mam brzuch to jej nie widzę z gory, tylko przed lustrem 😞

nie chcesz wiedzieć mojej 🤮 zagoiła się okropnie, jest wysoka i twarda dodatkowo krzywo cięli bo młody był zakleszczony już przy szyjce i musieli go ciągnąć. Czuje się okaleczona do końca życia. Dobrze ze mam brzuch to jej nie widzę z gory, tylko przed lustrem 😞
idz to rozmasowac. Istnieja olejki zeby blizna stala sie mniej widoczna, nie byla czerowona. Nie minelo tak duzo czasu, to jeszcze mozna poprawic.

reklama
Dorwal sie do mamy i nie chce juz nigdzie indziej.Z mama jest najlepiej❤

Do góry