reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W totka gram ale z marnym skutkiem. Starsze zdążą skończyć 9 lat jak urodzą się małe. Płci nie znam. Termin lipiec/sierpień.
Chwilami się zastanawiam. Miałam pierwszy transfer 2 zarodków i mam dzieci, potem 8 pojedynczych i nic. Ostatni podwójny i znowu jest. Ciekawe czy ktos się kiedyś nad tym pochylał.

Powiem wam, że jesteście pierwsze którym powiedziałam o bliźniakach. Ciepłej mi na sercu z waszą radością. Dziękuję 😘
Super, gratulacje!

Czekaj, przyjdzie i twoja kolej😂😂😂 badają dogłębnie.
Kurcze już szykuje krocze 🤣🙈🙈
Ale wiecie co ja naprawdę zastanawiam się nad tym teraz w 3cim trymestrze mam znów wysokie libido lekarz pozwala na przytulanki a mój to zero.. Bez kija nie podchodź i z rządnej strony nie da się namówić nawet na małe przytulanie już zaczelam zastanawiać się czy kogoś nie ma 🤔🤷... Różnie to bywa

Ale wiecie co ja naprawdę zastanawiam się nad tym teraz w 3cim trymestrze mam znów wysokie libido lekarz pozwala na przytulanki a mój to zero.. Bez kija nie podchodź i z rządnej strony nie da się namówić nawet na małe przytulanie już zaczelam zastanawiać się czy kogoś nie ma 🤔🤷... Różnie to bywa
My z mezem przez cala ciaze nie bzykalismy sie no i polog.Pozniej moje zmeczenie nasze klotnie.Oj wyszlo pobad rok.Ale za to teraz jest super.
U nas na poczatku lekarz zabronil,pozniej jak bylo mozna to my sie po prostu balismy.Wiadomo ze maz nie uderzalby dziecka po glowie-wiecie o co chodzi😉 ale zakezalo nam bardziej na dziecku niz na seksie.Dalismy rade Maz nikigo nie znalazl😆👍

Czekaj czekaj, walizka już namierzona, znaczy wiem gdzie leży 😜. Gdzieś na strychu 😜. Więc jestem na dobrej drodze 😜
A wiesz, że ten mój erotoman też mnie nie chce "brać"😜. Zawsze się musiałam obganiac a teraz aż mi samej brakuje 😂. Mój twierdzi że się boi, ale pewnie dojrzał moj cellulit na dupie 😂. Żartuję sobie, ale trochę go rozumiem 🤔. Jeszcze maly tak często się kręci, że to takie stresujące bzykać się w trójkę 🤦
ej ale wiesz, ze moze byc jak u mnie, ze Inka poltora roku i nadal u nas w sypialni, czesto w lozku… Teraz serio jest nas troje jak cos wiec juz lepiej jak jeszcze w brzuchu 😂😂

sa faceci, ktorych ciaza bardzo kreci i tacy, ktorzy maja wielkie opory widzac tak zmienione cialo zony. Moze to o to chodzi? Nie wiem, kestia pogadania pewnie.

reklama
My w pierwszej ciąży zakaz, potem połóg i brak libido. Przytulanki wróciły jakieś 6msc po porodzie. Teraz znowu zakaz bo tabletek tyle że ja tam zatkana na amen 🤣 a mój to nawet za cyca boi się złapać bo ja dużo gorzej znoszę te ciążę. Poprzednio byłam tylko senna a teraz niedotykalska i często Wodnik Szuwarek wzywa mnie do muszli klozetowej...

Do góry