reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ja lekow nie potrzebuej, ale co tam u Ciebie? Jak sie macie?Cześć dziewczyn jak zwykle nie jestem na bieżąco...i nie wiem czy są tu kobitki jeszcze na lekach ale.....wy jesteście w pierwszej kolejności
Jestem po kolejnym transferze, tym razem na innych wspomagaczach z ostatniego transferu zostały mi
Duphaston x2
Cyclogest x2
Luteina 50
Neoparin 0,4 9 szt
Lutinus 12 szt
Chętnie odsprzedam Najchętniej całość jednej osobie
Jak coś to standardowo priv
nieagatka
ale do buzi czy ogolnie do ciala?Dziewczyny znacie jakiś batluszczajacy dobry kremdla małej? Wszystko jest takie ściągając A ja chce tłusty....
nieagatka
jest tu na forum watek kto po in vitro - skarbnica wiedzy. Bylo tu pare dziewczyn na pewno z Vitrolive, ktorym sie udalo, wiecej na pewno z Bociana, choc nie wiem czy akurat z tego.Witam Was dziewczyny chciałam się zapytać o klinikę invitro w Szczecinie. Którą polecacie? Vitrolive czy Klinika Bocian ? W przyszłym roku będziemy się podejmować pierwszej próby i chciałabym poznać wasze opinie
Oki dzięki, zajrzęjest tu na forum watek kto po in vitro - skarbnica wiedzy. Bylo tu pare dziewczyn na pewno z Vitrolive, ktorym sie udalo, wiecej na pewno z Bociana, choc nie wiem czy akurat z tego.
I do buzi i Do cialaale do buzi czy ogolnie do ciala?
nieagatka
do ciala oliwka hippa jest fajna. A do buzi to patrz na zimowe kremy, one da tluste. Odradzam mustelle bo moja mala uczulala, ale jedt np weleda czy hippI do buzi i Do ciala
tamiza
Hejja lekow nie potrzebuej, ale co tam u Ciebie? Jak sie macie?
Właśnie odebrałam bete. Negatywna. To był nasz ostatni zarodek.
Przy tym jak wyglądają ostatnie transfery to cud, że w ogóle mamy Stasia ❤❤❤
Nie wiem co robić dalej.....
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i jak zawsze świeci słońce.
Buziaki
nieagatka
przykro mi bardzo… Jesli czujesz, ze masz sile walczyc to walcz. Jesli umiesz ruszyc dalej, skupiajac sie na swoim cudzie, to odpusc.Hej
Buziaki
Ale nie podejmuj tej decyzji juz. Poplacz, ochlon, a potem decyduj.
Sciskam cieplo
reklama
ilmenau
Hej
Buziaki
Przykro mi bardzo ściskam wirtualnie. Daj sobie czas, żeby przemyśleć czy masz siłę do dalszej walki.
Ivf to strasznie niewdzięczny temat, bardzo wpływa na psychikę, uważam że każda z nas to wojowniczka. Dużo przeszłaś, masz już jeden mały cud a jak emocje opadną to podejmiesz właściwą decyzję, niezależnie jaka ona będzie