reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny. Zastanawiam się co kupić do szpitala i dla młodej na początek z chemii i dodatków.. od czasów Seby upłynęło prawie 3 lata a mi przede się jakaś ściąga co kupic... poratujecie bo za miesiąc cc...

Hej dziewczyny. Zastanawiam się co kupić do szpitala i dla młodej na początek z chemii i dodatków.. od czasów Seby upłynęło prawie 3 lata a mi przede się jakaś ściąga co kupic... poratujecie bo za miesiąc cc...
Ja miałam szampon do ciała i włosów od 1 dnia życia, bephanten albo sudocrem jak wolisz na ewentualne odparzenia, witaminę D, aspirator do noska, termometr

Ja miałam szampon do ciała i włosów od 1 dnia życia, bephanten albo sudocrem jak wolisz na ewentualne odparzenia, witaminę D, aspirator do noska, termometr

Dodam jeszcze sól fizjologiczną, mokre chusteczki do szpitala i jakiś probiotyk, bo moje dzieci kolkowe i bez tego ani rusz 😉

@shaggy jak się czujesz na końcówce?

Dodam jeszcze sól fizjologiczną, mokre chusteczki do szpitala i jakiś probiotyk, bo moje dzieci kolkowe i bez tego ani rusz 😉

@shaggy jak się czujesz na końcówce?
A dziękuję i raczej dobrze. Fakt że staram się nie wychodzić na ten upał i trochę cierpi Sebastian ale staram się nadrabiać i wykorzystuje męża żeby latał.po placach zabaw. Nic nie puchnie i ciśnienie dobre i oby tak zostało.

reklama
Do góry