reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, z przyjemnością chciałabym oznajmić Wam, że dołączyłam do grona ciężaróweczek po in vitro :) U mnie to drugi trafsfer okazał się tym udanym, a w Wielkanoc po godzinie 12 przyszedł na świat mój pierwszy ukowany dzieciaczek, mały Adaś :) To niesamowite, że in vitro pozwoliło nam zostać rodzicami. Myśleliśmy, że już wszystko stracone, a jednak :) Kliniki niepłodności naprawdę są naszym ratunkiem :)

reklama
Poza pieluszkę wylewać się może u mojego to byl standard. Ale czy jest w niej jakiś śluz, krew?? Jakie leki jej chcesz dac? Ja bym od razu zmieniła probiotyk bo 5 ml to duzo a u nas poprawa byka ogromna. Zaczekaj, może odezwie się jakaś dziewczyna która sue borykała z alergia ale z tego vo tu obserwuję to zawsze było coś w kupie albo na skórze...
Hmm u mnie nic nie było 😐
Już zamówiłam ten probiotyk 👍

Marcelina jadła to mleko 2 i pół roku . Ale najpierw była u gastrologa i alergologia.
Ono nie jest bez laktozy tylko bez bialka to całkiem co innego .
Ja już jestem głupia od tych lekarzy 🤦‍♀️ każdy co innego i bądź tu mądrym ... Najchętniej dawałabym jej tylko cyca i była na kropelkach może samo się do 3 miesiąca wyreguluje..

Ja już jestem głupia od tych lekarzy 🤦‍♀️ każdy co innego i bądź tu mądrym ... Najchętniej dawałabym jej tylko cyca i była na kropelkach może samo się do 3 miesiąca wyreguluje..
Dokładnie. A co wyszło w moczu? Ja też szukałam u różnych lekarzy a trza było słychać dziewczyn z forum. Tez mialam takie wyobrażenie ze dziecko tylko spi i je. Oj jak bardzo sie myliłam... Choc później juz bylo lepiej do czasu ząbków :)

Udało się zrobic badanie moczu o 14 mam wynik. A mleko położona odradziła bo to niby sama pasza, bebilon dala inny lżejszy. I probiotyk właśnie ten co napisałaś. Więc skończę buteleczkę a jest mała 5ml i zaraz kupię inny.

Dziękuję bardzo 😚
Masz maluszka w domu, zaczęłaś dokarmiać mm więc doszło coś nowego. Dziecko musi nauczyć się trawić to mleko. Układ pokarmowy nie jest dojrzały , trzeba czasu. Warto zrobić mocz aby wykluczyć jakieś nieoczywiste przyczyny. Najlepszym lekarstwem jest czas. Uważaj na dodatki w tych wszystkich kroplach są oleje, mojej córce szkodziły. Probiotyki w których nośnik jest z oleju mogą czasem bardziej namieszać niż pomóc. Zdecydowanie zmien probiotyk.

Wlasnie skończyłam posta na "kto po in vitro" i jeszcze chce się podzielić czymś z wami tutaj.
Jeśli szukacie dobrego produktu na ząbkowanie dzieciaczków napiszcie mam galaretkę wypróbowana na córce i dzieciaczkach koleżanek która działa cuda nie tylko przy bolesnym ząbkowaniu.
Buziole

Wlasnie skończyłam posta na "kto po in vitro" i jeszcze chce się podzielić czymś z wami tutaj.
Jeśli szukacie dobrego produktu na ząbkowanie dzieciaczków napiszcie mam galaretkę wypróbowana na córce i dzieciaczkach koleżanek która działa cuda nie tylko przy bolesnym ząbkowaniu.
Buziole
Poproszę o magiczny przepis :)

reklama
Do góry