reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja Cie kocham miloscia absolutna❤
😂 😂 😂 😂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 swoj swojego znajdzie a raczej wyczuje ;) To ze i ja ciebie KOCHAM to juz wiesz ;) a wtedy przyznaj ze nawet do ciebie n apriv nie potrafilam sie odezwac tak bardzo zamknelam sie w sobie - chociaz bardzo cicialam bo wiedzialam ze tez przechodzisz ciezki czas.

reklama
Hahaha to ja jeszcze czekam na przesyłkę z koszulą do porodu, na razie wstępnie mam torbę podreczną, a walizki jeszcze nie zaczęłam pakować 😁 w Niedzielę dostanę ostanie rzeczy więc jeszcze w poniedziałek ostatnie pranie wstawię 🙂.
Masz jeszcze czas ;) Ja mam 4 koszule ;) W sumie dwie mniejsze torby na kolkach i podreczną. Nie dalabym rady spakowac sie w jedna - szlafrok, reczniki, koszule, rozek, pieluchy tetrowe, pampresy podklady ubranka. moje ubrania - tego jest tyle ze nie da rady w jedna torbe. Do tego biore jedna butelke wody i butelke filtrowana dafi musialam tez spakowac talerzyk, kubek i sztucce - tak mi przez telefon powiedzieli ze dobrze miec swoje naczynia 😂😂😂

No cos ty nie przepraszaj ;) Ja tak naprawde nie jestem taka zla - mimo wszystko duzo we mnie empatii i chec niesienia pomocy ale czasami diabel ze mnie wychodzi mam tego swiadomosc. zawsze przyznaje sie do bledu i pracuje nad soba. Mialam wrazenie ze tez chyba ktos cie niezle na mnie nastawial - bo wlasnie za mna nie przepada. I ma prawo - nie wszyscy musimy sie kochac ;) Sama sie przyznaje ze dziwnie reagowalam na ciaze - ale na poczatku nie bylo kolorowo - a mozecie sobie tylko wyobrazic jak silny lek we mnie tkwil i nie dowierzenie ze jednak moze sie udac. Po tylu latach walki i tylu niepowidzeniach. Do tego mialam dziwne poczucie jakby winy ze jednak mi sie udalo a mojej znajomej nie - chyba tez wiesz o kim pisze. Slabo sobie radzilam do tego stopnia ze nawet Łukasz mial dosc. Ja tez jestem bardzo zwiazana z moja mam - a ona wtedy miala zakladany rozrusznik serca - o niczym nikt z mojej rodziny nie wiedzial. Caly czas udawalam dla niej ze wszystko jest wporzadku. Nie wiem skad wtedy znalazlam w sobie tyle sily. U mnie na poczatku nawet lekarz z kliniki slabo wierzyl w ta ciaze ;( Ja do tej pory boje sie pisac czy mowic o ciazy. A jesli chodzi o ciebie to zawsze budzilas we mnie duzy respect i ja chyba nigdy jakos zle sie do ciebie nie odezwalam. A ze po tej akcji tez sie nie odzywalam to dlatego ze zwyczajnie nie mialam smialosci. I tak wiem potrafie byc meczaca, kaprysna, zolzowata - ludzie mnie albo nieznosza albo KOCHAJA ;)
Bazylia,po raz 854764 ci napisalam ,ze bedzie wszystko ok,a ty po raz 998888888,ze nie bo ty wiesz lepiej😅i mnie trafilo.Tyle w temacie.Tak,potrafisz byc nieznosna,a z drugiej strony przyciagasz do siebie ludzi.Czyli nie jest zle🙂🙂🙂🙂🙂

reklama
Takie cudenka robi moja tesciowa teraz ruszyla z jajkami a przy okazji znalazlam jeszcze jakies bombki ;)

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    429,5 KB · Wyświetleń: 50
  • B.jpg
    B.jpg
    422,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry