reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo🥴
Ja mam 3 i narazie nie bede wiecej kupowac - zobacze po porodzie ;) Jeden mam taki zeby pasowal do wozka ;) U mnie chyba zawsze sie cos w domu znajdzie - mam tez duzo swoich takich juz popranych tez ;) Ja chce moja niunie zabrac do łózka do naszej poscieli zebysmy mogli czestow 3 sobie polezec ;)

Kochana co u ciebie - jak sie czujesz? Ty za chwilke rodzisz :o
Ostatnie 30 dni do terminu 😳 boję się jak chyba każda z nas 😱 wszystko nieznane... Torba już spakowana, ale na tym skończyłam swoje przygotowania 😅 czeka mnie jeszcze przeprowadzka za dwa/trzy tygodnie maks, ale już mam zamiar w tym tygodniu w domu prać, prasować i układać wszystko. Wczoraj kupiłam w końcu fotelik i wózek, więc wszystko juz mam. A Ty już widzę wszystko poprane i poprasowane? 😱
Dziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo🥴
Mam 2 bawełniane, jeden mniejszy drugi większy :) otulacz do fotelika i jakiś zwykły do podscielenia gdzieś. Jeśli będzie mi za mało to dopiero dokupie trzeci bawełniany lub może bambusowy na lato :)

Ostatnie 30 dni do terminu 😳 boję się jak chyba każda z nas 😱 wszystko nieznane... Torba już spakowana, ale na tym skończyłam swoje przygotowania 😅 czeka mnie jeszcze przeprowadzka za dwa/trzy tygodnie maks, ale już mam zamiar w tym tygodniu w domu prać, prasować i układać wszystko. Wczoraj kupiłam w końcu fotelik i wózek, więc wszystko juz mam. A Ty już widzę wszystko poprane i poprasowane? 😱

Mam 2 bawełniane, jeden mniejszy drugi większy :) otulacz do fotelika i jakiś zwykły do podscielenia gdzieś. Jeśli będzie mi za mało to dopiero dokupie trzeci bawełniany lub może bambusowy na lato :)
no ja to sobie caly czas pralam i prasowalam na biezoco bo poprostu uwielbialam - serio ;) do tej pory caly czas przegladam te ciuszki, ukladam, segreguje :) ja pierdziele z tymi porodami hehehehehe jakos tak mi sie wydaje ze dziewczy tu wczesniej tak nie panikowaly jak my ;) Juz 30 dni!!!!!! przed chwila mialas transfer :)

reklama
Wystarczy. Ja mam cieniutki, średni i gruby. Gruby w wózku. Cieniutki używam latem. Średni jest w użyciu cały czas. Córka kocha ten kocyk, muszę prac w ukryciu inaczej jest płacz [emoji87]
Moja tak miala z pieluchą, mialam dwie duze, podobne i traktowala je jak kocyk do spania przez baardzo dlugi czas i tez musial byc zaaawsze [emoji4]

Do góry