reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chusteczki mam właśnie mustella, ale tego produktu nie znałam, a tu takie odkrycie [emoji16]
Nie odkrycie tylko goffa 13 hehe A byście mnie slyszaly jak w Rossmann kobitom tłumaczyłam o co mi chodzi masakra na usta cisnely się nazwy pi francusku A weź to na polski powiedz serio nie wiedziałam A teraz jak szukałam to nazywa się krem pod pieluszke

Nie odkrycie tylko goffa 13 hehe A byście mnie slyszaly jak w Rossmann kobitom tłumaczyłam o co mi chodzi masakra na usta cisnely się nazwy pi francusku A weź to na polski powiedz serio nie wiedziałam A teraz jak szukałam to nazywa się krem pod pieluszke
Tak, tak odkrycie dzięki Goffa [emoji12]
Inna nazwa to emulsja [emoji12]

U mnie kiry sa ok. Ale docent zlecil badania i zapytam go o ten accofil bo już na prawde nie wiem co jeszcze kombinować

Z tego co ja wiem to accofil to są granulocyty, które mają zastąpić brakujące kiry implantacyjne. Czy jeszcze w jakichś innych przypadkach go się stosuje to nie wiem. Daj znać co ci docent na to odpisze

Z tego co ja wiem to accofil to są granulocyty, które mają zastąpić brakujące kiry implantacyjne. Czy jeszcze w jakichś innych przypadkach go się stosuje to nie wiem. Daj znać co ci docent na to odpisze
Na pewno o to zapytam i także ginekologa ale z docentem przypuszczam że spotkam się na doszczepieniu i w tedy. Jakos nie mam czelności tak milion pytań mu zadawać. Zapomniałam wczoraj w tym mailu napisac. Docent zlecil tylko allo mlry, NK, ANA i test limfocytotoksyczny.
Ze mna w sali po transferze lezala dzuewczyna która miala jakies zastrzyki czy wlewy domaciczne które miały za zadanie jakby ogłupić macicę i sie zaczęłam w domu zastanawiać czy to nie ten accofil. Nie zapytalam u kogo sie leczy ale na pewno rzuce to pytanie mojemu gin. Jeszcze nie wiem czy nie umowie sie na wizyte np do dr Mercika zeby miec od innego gin jakies uwagi, propozycje. Teraz mialam zwiększona dawke heparyny - tyle z innych rzeczy.

reklama
Na pewno o to zapytam i także ginekologa ale z docentem przypuszczam że spotkam się na doszczepieniu i w tedy. Jakos nie mam czelności tak milion pytań mu zadawać. Zapomniałam wczoraj w tym mailu napisac. Docent zlecil tylko allo mlry, NK, ANA i test limfocytotoksyczny.
Ze mna w sali po transferze lezala dzuewczyna która miala jakies zastrzyki czy wlewy domaciczne które miały za zadanie jakby ogłupić macicę i sie zaczęłam w domu zastanawiać czy to nie ten accofil. Nie zapytalam u kogo sie leczy ale na pewno rzuce to pytanie mojemu gin. Jeszcze nie wiem czy nie umowie sie na wizyte np do dr Mercika zeby miec od innego gin jakies uwagi, propozycje. Teraz mialam zwiększona dawke heparyny - tyle z innych rzeczy.

Jak miałaś Kiry badane to nic ci się nie zmieni, bo to genetyka. Tym bardziej jak już masz donoszona ciążę to raczej nie w kirach jest problem. Wlew domaciczny z accofilu docent często stosuje razem z zastrzykami, to też ma za zadanie obniżyć nk w macicy.
Są jeszcze immunoglobuliny, ale to jako alternatywa do szczepień i chyba nasza @Kurcia je miała.
Nie wiem czy docent stosuje coś więcej niż immunosupresja, szczepienia, accofil i ewentualne zlecenie na immunoglobuliny (tego on nie robi tylko wysyła do Krakowa)...

W gry centrum robią też ten test Era - receptywności endometrium. Może coś po porodzie ci się pozmieniało i warto spytać gina czy taki test miałby sens w twoim przypadku?

Robiłaś dzisiaj tarczycę i IO?

Do góry