Bardzo często ich używam bo mega promocja na nie w fr sąWidzialam na allegro że tez husteczki z tego sa
reklama
Nie odkrycie tylko goffa 13 hehe A byście mnie slyszaly jak w Rossmann kobitom tłumaczyłam o co mi chodzi masakra na usta cisnely się nazwy pi francusku A weź to na polski powiedz serio nie wiedziałam A teraz jak szukałam to nazywa się krem pod pieluszkeChusteczki mam właśnie mustella, ale tego produktu nie znałam, a tu takie odkrycie [emoji16]
nieagatka
Fanka BB :)
Tak, tak odkrycie dzięki Goffa [emoji12]Nie odkrycie tylko goffa 13 hehe A byście mnie slyszaly jak w Rossmann kobitom tłumaczyłam o co mi chodzi masakra na usta cisnely się nazwy pi francusku A weź to na polski powiedz serio nie wiedziałam A teraz jak szukałam to nazywa się krem pod pieluszke
Inna nazwa to emulsja [emoji12]
ilmenau
Babki a miałyście accofil do transferu?? Bo zastanawiam sie jakie są do tego wskazania??
Z tego co wiem to accofil jest przy skopanych kirach... A jak z tym u ciebie?
misis188
U mnie kiry sa ok. Ale docent zlecil badania i zapytam go o ten accofil bo już na prawde nie wiem co jeszcze kombinowaćZ tego co wiem to accofil jest przy skopanych kirach... A jak z tym u ciebie?
Nie taki rzadszy krem emulsja do zmiany pieluszki ja daje na płatki bawełniane i wycieram dupcie jak jest duża kupka to 1 lub 2 waciki w wodzie A potem tym mega jest naprawdę polecamA co to takiego? Jakis zel?
ilmenau
U mnie kiry sa ok. Ale docent zlecil badania i zapytam go o ten accofil bo już na prawde nie wiem co jeszcze kombinować
Z tego co ja wiem to accofil to są granulocyty, które mają zastąpić brakujące kiry implantacyjne. Czy jeszcze w jakichś innych przypadkach go się stosuje to nie wiem. Daj znać co ci docent na to odpisze
nieagatka
Przeczytaj sobie o tym u Sroki, przekona Cie jak mnie przekonało. [emoji16]A co to takiego? Jakis zel?

Mustela Liniment, Oczyszczanie Skóry pod PieluszkÄ
Kiedy tylko pojawia siÄ jakaÅ nowoÅÄ od razu dostajÄ pytanie co ja sÄdzÄ, czy bÄdzie analiza, a może bÄdzie test. PrzyznajÄ, że staram siÄ...
misis188
Na pewno o to zapytam i także ginekologa ale z docentem przypuszczam że spotkam się na doszczepieniu i w tedy. Jakos nie mam czelności tak milion pytań mu zadawać. Zapomniałam wczoraj w tym mailu napisac. Docent zlecil tylko allo mlry, NK, ANA i test limfocytotoksyczny.Z tego co ja wiem to accofil to są granulocyty, które mają zastąpić brakujące kiry implantacyjne. Czy jeszcze w jakichś innych przypadkach go się stosuje to nie wiem. Daj znać co ci docent na to odpisze
Ze mna w sali po transferze lezala dzuewczyna która miala jakies zastrzyki czy wlewy domaciczne które miały za zadanie jakby ogłupić macicę i sie zaczęłam w domu zastanawiać czy to nie ten accofil. Nie zapytalam u kogo sie leczy ale na pewno rzuce to pytanie mojemu gin. Jeszcze nie wiem czy nie umowie sie na wizyte np do dr Mercika zeby miec od innego gin jakies uwagi, propozycje. Teraz mialam zwiększona dawke heparyny - tyle z innych rzeczy.
reklama
ilmenau
Na pewno o to zapytam i także ginekologa ale z docentem przypuszczam że spotkam się na doszczepieniu i w tedy. Jakos nie mam czelności tak milion pytań mu zadawać. Zapomniałam wczoraj w tym mailu napisac. Docent zlecil tylko allo mlry, NK, ANA i test limfocytotoksyczny.
Ze mna w sali po transferze lezala dzuewczyna która miala jakies zastrzyki czy wlewy domaciczne które miały za zadanie jakby ogłupić macicę i sie zaczęłam w domu zastanawiać czy to nie ten accofil. Nie zapytalam u kogo sie leczy ale na pewno rzuce to pytanie mojemu gin. Jeszcze nie wiem czy nie umowie sie na wizyte np do dr Mercika zeby miec od innego gin jakies uwagi, propozycje. Teraz mialam zwiększona dawke heparyny - tyle z innych rzeczy.
Jak miałaś Kiry badane to nic ci się nie zmieni, bo to genetyka. Tym bardziej jak już masz donoszona ciążę to raczej nie w kirach jest problem. Wlew domaciczny z accofilu docent często stosuje razem z zastrzykami, to też ma za zadanie obniżyć nk w macicy.
Są jeszcze immunoglobuliny, ale to jako alternatywa do szczepień i chyba nasza @Kurcia je miała.
Nie wiem czy docent stosuje coś więcej niż immunosupresja, szczepienia, accofil i ewentualne zlecenie na immunoglobuliny (tego on nie robi tylko wysyła do Krakowa)...
W gry centrum robią też ten test Era - receptywności endometrium. Może coś po porodzie ci się pozmieniało i warto spytać gina czy taki test miałby sens w twoim przypadku?
Robiłaś dzisiaj tarczycę i IO?