reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bylo trochę lepiej ale najbardziej pomogl nam masaz. Ale ja też do końca nie wiem czy Hubusiowi od maleńkości bakteria w moczu nie przeszkadzala ktora odkryliśmy jak mial 3 miesiące bo ona byla tylko niby w ilości nie do leczenia
Ja też masuje, daje probiotyk od 2 dni i wczoraj podałam espumisan tak jak pisałaś. I powiem Ci, że działa cuda. Malutka od razu się uspokoiła, puszcza sobie bączki bez żadnego wysiłku, kupka też na spokojnie.
Dziękuję Ci bardzo.

Ja też masuje, daje probiotyk od 2 dni i wczoraj podałam espumisan tak jak pisałaś. I powiem Ci, że działa cuda. Malutka od razu się uspokoiła, puszcza sobie bączki bez żadnego wysiłku, kupka też na spokojnie.
Dziękuję Ci bardzo.
A jak będziesz dawkowac?tylko jak będziesz widzieć że jej ciężko czy systematycznie?bo mi się wydaje że potem już tak nie działa jak się często podaje

Babki polećcie mi cos. Hubek w zeszłym roku mial orobkemy skórne. Z tym ze w zeszłym roku nie byl w stanie sie jeszcze sam podrapac po plecach. W zeszłym roku bylam z tym u dermatologa. Teraz mi strasznie masakruje plecy, jedna rana. O dziwi dalwm go dzis w samych majtkach na pole ze moze nie zakryte sie w koncu zagoi i jak było ok to nie drapal nic a potem jak mu sie cos nie spodobało i się wkurzył to do krwi. Pewno skończy sie na dermatologu ale moze macie jakies cudowne kremy bo moje nie pomagają

reklama
Do góry