reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki[emoji8].
Muszę jeszcze tylko przekonać Jasia że nie nazywa się Bobo (tak teraz twierdzi[emoji1]), bo może nie zrozumieć o co chodzi.
No i jeszcze muszę zajść[emoji28].
Trzymam kciuki za zajscie, a potem za przekonywanie pierworodnego [emoji16]
My jesteśmy na etapie, że jest duża. I każdy kto twierdzi coś przeciwnego staje się wrogiem [emoji1787] Cokolwiek jej mówię, muszę jak ognia unikać argumentu, że jest za mała, bo się wkurza straszliwie [emoji2358][emoji51]

reklama
No dziewczyny mogę w końcu napisać.
Po badaniu usg przez brzuch i dopochwowo (mierzyła szyjkę)
Wszystko jest dobrze, maluszek zdrowy, wazy 400g, szyjka 4,6cm długa, zamknięta. Wszystkie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie pracuje.

No i oczywiście najważniejsza informacja Będzie C H Ł O P I E C 💙💙💙💙

Na drugim zdjęciu piękne ziewanie 😂😂
01217825-FCC6-4087-8F5A-CC84F02AF524.jpeg
image.jpg

Wszystko jest dobrze, maluszek zdrowy, wazy 400g, szyjka 4,6cm długa, zamknięta. Wszystkie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie pracuje.

No i oczywiście najważniejsza informacja Będzie C H Ł O P I E C [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Na drugim zdjęciu piękne ziewanie [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1121450Zobacz załącznik 1121451
Gratki. To możesz ruszac na dobre z wyprawka [emoji16]

No i oczywiście najważniejsza informacja Będzie C H Ł O P I E C 💙💙💙💙

Na drugim zdjęciu piękne ziewanie 😂😂Zobacz załącznik 1121450Zobacz załącznik 1121451

Gratuluję! Śliczny Synuś! 😍😍😍😍

I najważniejsze, że wszystko dobrze 😍 uwielbiam takie informacje 😍😍😍😍 Rośnijcie zdrowo i samych pięknych chwil Wam życzę!

Jakieś imię wybrane? 😁 I słodkie pluszaki 😍

Kochane i u nas wszystko dobrze:) nasza Niunia rączkami buzie zakryla wiec nie bylo sweet foci;) ale najwazniejsze ze ją zobaczylam:) serduszko bije prawidlowo. Mierzyl 3 razy. U was tez mierzy kilka razy? Na poczatku Mala byla spokojna bo tetno 133 ale potem juz 148 i pozniej 166. Chyba chciala w spokoju pospać;) oczywiście lekarz powiedzial ze wszystkie 3 pomiary sa prawidłowe ale ja juz zaczelam czytac... Glupia ja:(

Kochane i u nas wszystko dobrze:) nasza Niunia rączkami buzie zakryla wiec nie bylo sweet foci;) ale najwazniejsze ze ją zobaczylam:) serduszko bije prawidlowo. Mierzyl 3 razy. U was tez mierzy kilka razy? Na poczatku Mala byla spokojna bo tetno 133 ale potem juz 148 i pozniej 166. Chyba chciala w spokoju pospać;) oczywiście lekarz powiedzial ze wszystkie 3 pomiary sa prawidłowe ale ja juz zaczelam czytac... Glupia ja:(

No to gratulacje Mamuśka 😍 cudowne wiadomości dzisiaj 😘😘 Rośnijcie zdrowo 😘😘 jakieś imię już wybrane?

I pamiętaj, internet to nasz wróg! Nie potrzeba nam teraz stresów więc nie szukamy informacji w internecie 😘 szczególnie jak lekarz mówił, że wszystko dobrze!

reklama
Do góry