reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kiedyś ktoś plecak fotelik taki super obrotowy no ja stoję przed zakupem i chciała bym go obejrzeć ale zapomial jak się.nazywal :(

reklama
Miec w ofercie, a podac bez dyskusji na zyczenie pacjentki to dwie rozne rzeczy. Bo anestezjolog juz do domu poszedl, bo przy 7cm to juz sie nie podaje, bo zwolni proces porodu i rozne inne bzdurne wymowki sie zdazaja.
I co, podjelas decyzje?
Nie podjęlam [emoji33] zadna nie jest dobra...
Kazda ma wady.
Wybiore SN i sie cos nie daj boze stanie dziecku to sobie bede wyrzucać.
Wybiore CC i bede miec np powazne powilkania tez bede sobie wyrzucac.
Nie lubie decydowac nie mając pełnego obrazu danych.

Nie podjęlam [emoji33] zadna nie jest dobra...
Kazda ma wady.
Wybiore SN i sie cos nie daj boze stanie dziecku to sobie bede wyrzucać.
Wybiore CC i bede miec np powazne powilkania tez bede sobie wyrzucac.
Nie lubie decydowac nie mając pełnego obrazu danych.
Ja niestety nie pomoge, bo moje zaufanie do polskich porodowek jest zerowe i jak pisalam kiedys - nigdy nie zdecydowalabym sie na porod sn w Polsce.
Ale u siebie, majac zaufanie do lekarza i poloznej to owszem. Ja rodzilam pod opieka poloznej, ktorej ba oczy wczesniej nie widzialam, ale w jednym z lepszych szpitali tu w Barcelonie wiec wiedzialam, ze opieke bede miec profesjonalna i tak bylo.
Do kiedy musisz sie zdecydowac? Co mowi Twoj gin?

Ja niestety nie pomoge, bo moje zaufanie do polskich porodowek jest zerowe i jak pisalam kiedys - nigdy nie zdecydowalabym sie na porod sn w Polsce.
Ale u siebie, majac zaufanie do lekarza i poloznej to owszem. Ja rodzilam pod opieka poloznej, ktorej ba oczy wczesniej nie widzialam, ale w jednym z lepszych szpitali tu w Barcelonie wiec wiedzialam, ze opieke bede miec profesjonalna i tak bylo.
Do kiedy musisz sie zdecydowac? Co mowi Twoj gin?
Mam jeszcze kilka dni. Max do piątku bo wtedy mam wizytę i muszę dac znac.

Babki bo we wtorek idziemy w koncu na memingokoki sie szczepić. Mam Hubkowi przed samym szczepieniem dac nurofen i potem na noc?

reklama
Do góry