redferrari
Fanka BB :)
Dziewczyny kiedyś ktoś plecak fotelik taki super obrotowy no ja stoję przed zakupem i chciała bym go obejrzeć ale zapomial jak się.nazywal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecalam Britax Romer Dualfix Isize i dalej polecam [emoji16] Corka ma 3 lata, nadal w nin jezdzi jak krolowa [emoji12]Dziewczyny kiedyś ktoś plecak fotelik taki super obrotowy no ja stoję przed zakupem i chciała bym go obejrzeć ale zapomial jak się.nazywal
Britax tak jak @nieagatka ale również polecam stronę na fb 8 gwiazdek dużo można się tam dowiedzieć o dobrym dopasowaniu fotelika.Ja Britaxa kupiłam w ciemno ale nie żałuję jest wart swej cenyDziewczyny kiedyś ktoś plecak fotelik taki super obrotowy no ja stoję przed zakupem i chciała bym go obejrzeć ale zapomial jak się.nazywal
Nie podjęlam [emoji33] zadna nie jest dobra...Miec w ofercie, a podac bez dyskusji na zyczenie pacjentki to dwie rozne rzeczy. Bo anestezjolog juz do domu poszedl, bo przy 7cm to juz sie nie podaje, bo zwolni proces porodu i rozne inne bzdurne wymowki sie zdazaja.
I co, podjelas decyzje?
Ja niestety nie pomoge, bo moje zaufanie do polskich porodowek jest zerowe i jak pisalam kiedys - nigdy nie zdecydowalabym sie na porod sn w Polsce.Nie podjęlam [emoji33] zadna nie jest dobra...
Kazda ma wady.
Wybiore SN i sie cos nie daj boze stanie dziecku to sobie bede wyrzucać.
Wybiore CC i bede miec np powazne powilkania tez bede sobie wyrzucac.
Nie lubie decydowac nie mając pełnego obrazu danych.
Mam jeszcze kilka dni. Max do piątku bo wtedy mam wizytę i muszę dac znac.Ja niestety nie pomoge, bo moje zaufanie do polskich porodowek jest zerowe i jak pisalam kiedys - nigdy nie zdecydowalabym sie na porod sn w Polsce.
Ale u siebie, majac zaufanie do lekarza i poloznej to owszem. Ja rodzilam pod opieka poloznej, ktorej ba oczy wczesniej nie widzialam, ale w jednym z lepszych szpitali tu w Barcelonie wiec wiedzialam, ze opieke bede miec profesjonalna i tak bylo.
Do kiedy musisz sie zdecydowac? Co mowi Twoj gin?
U nas godzinę przed szczepieniem i potem w razie potrzeby ( przy 2 i 3 dawce nie było potrzeby)Babki bo we wtorek idziemy w koncu na memingokoki sie szczepić. Mam Hubkowi przed samym szczepieniem dac nurofen i potem na noc?
Ja dawałam zaraz po wyjściu z gabinetu szczepień i co 4h wymiennie z paracetamolem bo u nas ból, opuchniecie i gorączka.Babki bo we wtorek idziemy w koncu na memingokoki sie szczepić. Mam Hubkowi przed samym szczepieniem dac nurofen i potem na noc?
My mamy bexeroU nas godzinę przed szczepieniem i potem w razie potrzeby ( przy 2 i 3 dawce nie było potrzeby)
O meningokokach B mówię.
Przy C .Nie było takich zaleceń ani potrzeby