Ewunka
Fanka BB :)
Mozesz estrofen przyjmować dłużej i dołączyć prog w wygodnym dla Ciebie terminie.Dziękuję. Znów czuję się świeżakiem. Kurczę, mąż wtedy akurat wyjedzie - bliźniaków nie mam z kim zostawić...
Bierzesz 2 zarodki ? Hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz estrofen przyjmować dłużej i dołączyć prog w wygodnym dla Ciebie terminie.Dziękuję. Znów czuję się świeżakiem. Kurczę, mąż wtedy akurat wyjedzie - bliźniaków nie mam z kim zostawić...
Tak im szybciej tym lepiej nam tez pediatra tak mowila. Od 2rż już sa tylko dwie dawki.Strasznie dziwnie Ci powiedziała bo meningo im wcześniej tym lepiej.
Od 2 mż się szczepi, tylko wtedy 4 dawki trzeba .Jak dziecko nie idzie do przedszkola wtedy podajesz od 6 mż i masz 3 dawki.
Taki schemat zalecają tu .
Chodź teraz ostatnio były jakieś zmiany i chyba są 3 dawki tak czy siak
My jeszcze szliśmy starym schematem były 4 od 2 mż lub 3 dawki od 6 mżTak im szybciej tym lepiej nam tez pediatra tak mowila. Od 2rż już sa tylko dwie dawki.
Przez chwilę nawet mieliśmy taki pomysł ale na szczęście bliźniaki miały w tym tygodniu szczepienie i tak dały w kość, że bierzemy jednego (jego nam się też żal zrobiło, że jak się urodzi ostatni, to będzie taki samotniś, a tak to będzie otoczony starszymi i młodszymi od siebie bliźniakami ). Ogółem mamy trzech do odebrania i rozważaliśmy różne opcje - jezu, zamęczymy się, ale naprawdę nie chcemy nikogo zostawićMozesz estrofen przyjmować dłużej i dołączyć prog w wygodnym dla Ciebie terminie.
Bierzesz 2 zarodki ? Hi hi
Coooodności.Marcelina zaczęła jeść w leżaczku (4+2)
Nie widzę różnicy między lezaczkiem A krzesełkiem któremu się reguluje oparcie do pozycji pół leżącej.
Teraz mamy i uwielbiamy krzesełko z ikei Zobacz załącznik 1042939Zobacz załącznik 1042940
DziękujęCoooodności.
Na naturalsa marne szanse, ale do invitro coś wybiorą. Macie dużą koncentrację, więc ten 1% prawidłowych to całkiem sporoWpadłam gościnie z prośba czy możecie zerknąć na wyniki MSOME męża bo nie wiem czy dobrze wnioskuje. Z góry dziękuje za odpowiedzi Zobacz załącznik 1043561
Na naturalsa marne szanse, ale do invitro coś wybiorą. Macie dużą koncentrację, więc ten 1% prawidłowych to całkiem sporo