reklama
Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
przewidywana różnica to rok i 7 miesięcy , każdy mnie straszy że będzie ciężko itp , naprawdę jest tak źle ? Wiem że są mamy z małą różnicą wieku między dziećmi , powiedzcie mnie trochę. Na dodatek istarszy syn coś podejrzewa i już mówi że on " żadnych złych wiadomości nie chce, ma brata i wystarczy "
przewidywana różnica to rok i 7 miesięcy , każdy mnie straszy że będzie ciężko itp , naprawdę jest tak źle ? Wiem że są mamy z małą różnicą wieku między dziećmi , powiedzcie mnie trochę. Na dodatek istarszy syn coś podejrzewa i już mówi że on " żadnych złych wiadomości nie chce, ma brata i wystarczy "
Sama nie chce , czy oduczasz ? Nie chce zamiast cyca butli ? Mój mały teraz szaleje z nocnymi butlami.4 noce bez cyca za nami.
Gdyby nie to, że ze stresu nie śpię, to bym się wyspała.
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Gratulacje! Zazdro...u nas odkąd poszłam do pracy jest coraz gorzej. Jak wracam to wisi na mnie i w nocy pobudki co ok. 2 godziny4 noce bez cyca za nami.
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
Gratuluję! Dasz radę! Kto jak nie Ty :-* nie wiem jak to z dwójką takich małych, ale po cichu zazdroszczę. Życzę nudnej ciąży! Ostatnio tyle naturalsów, że też się łudzę.
nieagatka
Haha zawiesilas watek taka nowina [emoji12]Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
Gratulacje! Ja nie podpowiem, bo mam jedno i tak malej roznicy sobie nie wyobrazam, ale musi sie jakos dac [emoji16]
Kto jak nie my.
Ktory to tydzien? Na kiedy masz termin?
Zycze cory [emoji16]
nieagatka
Naaaajs!4 noce bez cyca za nami.
Brawo Ty, brawo Jas! [emoji16]
Spij!!
Hej u ciebie 3 cud natury?jejku co za szczescieDziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
Ewunka
Gratuluję.Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
Dasz radę!
Ludzie są śmieszni strasząc.....
Mnie straszyli że się nie wyspie że jak zacznie chodzić to dopiero będzie.....
Sypiam więcej niż jak jej nie było..
Córeczki życzę.
reklama
Vinszka
U nas będzie o miesiąc więcej, także możesz mnie wywołać za jakiś czas to powiem jak to przeszłam [emoji16]Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
Szczerze gratuluję i życzę nudnej ciąży