nieagatka
Fanka BB :)
Ja tez jestem z czerwca, z koncowki, ale jednak.Czerwcowy termin darzę sentymentem, bo z tego miesiąca jest moja Marysia.
Trzymaj się zdrowo
Dzieki wielkie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem z czerwca, z koncowki, ale jednak.Czerwcowy termin darzę sentymentem, bo z tego miesiąca jest moja Marysia.
Trzymaj się zdrowo
Moja ma rok i jeszcze nie kupiliśmy nocnika :-)) jakoś nie mam parcia na szybkie odpieluchowanie, dopiero mam w planach wybrać się po ten z ikei, coś popróbujemy, ale konkretnie obstawiam działanie na wiosnę-lato
Gratualcje. Spokojnej ciąży.Jestem po usg, jest serduszko [emoji4][emoji3590]
U mnie od razu lekarka nastawiona na cesarkę.. jak dzieci urosly okazalo się że są złe ułożone więc i tak cesarka...Pytanie do mam bliźniaków i nie tylko.Tak z czystej ciekawości to jest w Polsce z urodzeniem bliźniąt czy jeslimwszystko jest ok i ciąża przebiega bezproblemowo można rodzić siłami natury? Czy raczej jest to wskazanie do cc ?
Pytanie do mam bliźniaków i nie tylko.Tak z czystej ciekawości to jest w Polsce z urodzeniem bliźniąt czy jeslimwszystko jest ok i ciąża przebiega bezproblemowo można rodzić siłami natury? Czy raczej jest to wskazanie do cc ?
I slusznie. Wg mnie porod sn przy blizniakach to niepotrzebne ryzykoRaczej lekarze sugerują cc. Znam parę mam bliźniaków i ani jedna nie rodziła sn.
I slusznie. Wg mnie porod sn przy blizniakach to niepotrzebne ryzyko
Dokladnie to samo slyszalam.Dokładnie, ja bym się nie odważyła. Mój lekarz mówił że często przy bliźniakach i porodach sn kończy się tak że pierwsze rodzi się sn a drugie nagle się tak odwraca że potrzebne jest cc.
Znajoma urodziła właśnie sn i byłam mocno zdziwiona że nie miała cc .myślałam że teraz już wszędzie ciążę bliźniacze są rozwiązywane przez cc.Dokladnie to samo slyszalam.
Tak jak mowie - w zyciu nie dalabym sie namowic.