reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam serdecznie! Jestem w upragnionej ciąży po 3 procedurach in vitro. Według OM jestem dziś w 7 t i 5 d ciąży, Dziś byłam na usg i CRL płodu wynosi 1,05 a serduszko bije z częstotliwością 108... Tylko 108 ;( Czy to nie za mało? Dodam, że serduszko usłyszeliśmy w 6 t i 4 d i wartość wynosiła dokładnie tyle samo .
Witaj!A co mówi lekarz?u mnie pamiętam bilo w tych okolicach coś 160 co nie znaczy że u ciebie jest coś zle
Jak się czujesz?

reklama
Witaj!A co mówi lekarz?u mnie pamiętam bilo w tych okolicach coś 160 co nie znaczy że u ciebie jest coś zle
Jak się czujesz?
W żaden sposób tego nie skomentował. Może dlatego, że nie jest moim lekarzem a dziś byłam tak "wyrywkowo" na usg bo miałam dość silne bóle i wizytę u swojego lekarza mam w przyszły wtorek.

Dziękuję;) Ja własnie w większości stron i artykułów znalazłam informację, że serduszko powinno bić powyżej 120 dlatego tak się zmartwiłam...
Wiem że łatwo mi się mówi czasami lepiej nie czytać A sama czytałam i do puki nie znalazłam jakiegoś artykułu który mnie nie uspokoi przewalilam kilka stron.

W hipp?
U nas sa tylko warzywa, oliwa i woda.
A w deserkach tylko owoce.
Hipp wg mnie to najlepsza marka jesli o sklady idzie.
A najlepsze że warzywa 40 % mięso to 10 % i dodatek ok 5 % A reszta to co? I mam jeszcze lososia z marchewka iziemniakiem to warzywa 65 % losos to 8% ... więc tak średnio to wypada przynajmniej u nas... mowa o obiadkach z hipp

Załączniki

• 20190320_192330.jpg
    20190320_192330.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 58
A najlepsze że warzywa 40 % mięso to 10 % i dodatek ok 5 % A reszta to co? I mam jeszcze lososia z marchewka iziemniakiem to warzywa 65 % losos to 8% ... więc tak średnio to wypada przynajmniej u nas... mowa o obiadkach z hipp

U mnie nie ma w obiadkach ani sokow ani zageszczaczy. Nie wiem jak jest w PL, myslalam, ze jak tu hipp jest ok to tam tez...

Dziewczyny a są słoiczki jednoskładnikowe? My dopiero zaczniemy rozszerzać, a że mam małego alergika nie będę mogła od razu dawać miksów.
Karmenkaa gratuluję ciąży:). Zamiast czytać internety lepiej idź na spacer:). Ty będziesz spokojniejsza, a dzieciaczek dotleniony:).

Dziewczyny a są słoiczki jednoskładnikowe? My dopiero zaczniemy rozszerzać, a że mam małego alergika nie będę mogła od razu dawać miksów.
Karmenkaa gratuluję ciąży:). Zamiast czytać internety lepiej idź na spacer:). Ty będziesz spokojniejsza, a dzieciaczek dotleniony:).

Holle ma jednoskladnikowe. Ja zamawialam pasternak, brokol i cos jeszcze, ale nie pamietam.

reklama
U mnie nie ma w obiadkach ani sokow ani zageszczaczy. Nie wiem jak jest w PL, myslalam, ze jak tu hipp jest ok to tam tez...
W Es mają dokładnie ten sam skład czasem na 1 pozycji jest woda .... ( krem z dyni)
Nie podają ile % wody ale łatwo dodać no i jeśli jest na 1 miejscu to wiadomo że jest jej najwięcej.....
Ja uważam że słoiczki są super na wyjście i zawsze w rezerwie na dzień lenia ;);)
Chodź z sokiem z winogrona nie spotkałem się nigdy ani w Pl ani Es
Screenshot_20190320-204147_Chrome.jpg
Screenshot_20190320-204454_Chrome.jpg
Screenshot_20190320-204531_Chrome.jpg

Do góry