reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny. W z3zly weekend Seba dosta2al wzięły że Strzyżów na suchy kaszel. S poniedziałek ostatni raz bo ped8atra powiedział żeby odstawić. Od czwartku dostał odbywający się kaszel i ma do teraz. Czy to nowe gow.. o czy dopiero się oczyszcza? Ręce opadaja

Dziewczyny czy karmiąc mogę pić zielona herbatę? W ciąży lekarz zakazał, bo są jakieś wyniki badań, że źle wpływa na serduszko.... Bardzo tęsknię za nią, ale jak nie można to wiadomo, że wytrzymam :D

Mamy coś takiego odkąd go inhalowalam... tak mi się wydaje bo jedzenie też nowe dostaje co to? Do tego żeby wychodzą i ślina tonami... wszystko memla A ja nie wiem co to i czym to traktować

Załączniki

• 20190223_162028.jpg
    20190223_162028.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 89
Mamy coś takiego odkąd go inhalowalam... tak mi się wydaje bo jedzenie też nowe dostaje co to? Do tego żeby wychodzą i ślina tonami... wszystko memla A ja nie wiem co to i czym to traktować
Ja bym z tym poszła do lekarza, bo to może być wszystko. Przy okazji zapytasz o to z poprzedniego posta, chyba gluty w gardle o ile dobrze zrozumiałam (słownik strasznie zniekształcił treść :)).

Ja bym z tym poszła do lekarza, bo to może być wszystko. Przy okazji zapytasz o to z poprzedniego posta, chyba gluty w gardle o ile dobrze zrozumiałam (słownik strasznie zniekształcił treść :)).
Wylacze chyba ten slownik bo mnie denerwuja te bzdury. Ma odrywający się kaszel. A co do uczulenie to ten sterydy tak ma ze podraznia wkolo ust i robi wysypke. Na ulotce jest napisane i internety to potwierdziły. Jak nie zelzeje przez weekend to pojde do lekarza z tym. I co zabawne to chrypa i kaszel to też skutek uboczny... też mi lek...

Wylacze chyba ten slownik bo mnie denerwuja te bzdury. Ma odrywający się kaszel. A co do uczulenie to ten sterydy tak ma ze podraznia wkolo ust i robi wysypke. Na ulotce jest napisane i internety to potwierdziły. Jak nie zelzeje przez weekend to pojde do lekarza z tym. I co zabawne to chrypa i kaszel to też skutek uboczny... też mi lek...
A po co ten steryd? Na kaszel? Wydawało mi się że steryd to bardzo mocny lek, a na kaszel to syropki z cebuli:p

reklama
Do góry