reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
U mnie Marcelina woła „ta” i jak jej się złoży mówi tata na co ja powiedz ma-ma ona się śmieje . Także pewnie szybko się nie doczekam hihiDzisiaj u nas padlo pierwsze ma-ma
Dziewczyny. W z3zly weekend Seba dosta2al wzięły że Strzyżów na suchy kaszel. S poniedziałek ostatni raz bo ped8atra powiedział żeby odstawić. Od czwartku dostał odbywający się kaszel i ma do teraz. Czy to nowe gow.. o czy dopiero się oczyszcza? Ręce opadaja
redferrari
Dziewczyny czy karmiąc mogę pić zielona herbatę? W ciąży lekarz zakazał, bo są jakieś wyniki badań, że źle wpływa na serduszko.... Bardzo tęsknię za nią, ale jak nie można to wiadomo, że wytrzymam
Ja bym z tym poszła do lekarza, bo to może być wszystko. Przy okazji zapytasz o to z poprzedniego posta, chyba gluty w gardle o ile dobrze zrozumiałam (słownik strasznie zniekształcił treść ).Mamy coś takiego odkąd go inhalowalam... tak mi się wydaje bo jedzenie też nowe dostaje co to? Do tego żeby wychodzą i ślina tonami... wszystko memla A ja nie wiem co to i czym to traktować
Wylacze chyba ten slownik bo mnie denerwuja te bzdury. Ma odrywający się kaszel. A co do uczulenie to ten sterydy tak ma ze podraznia wkolo ust i robi wysypke. Na ulotce jest napisane i internety to potwierdziły. Jak nie zelzeje przez weekend to pojde do lekarza z tym. I co zabawne to chrypa i kaszel to też skutek uboczny... też mi lek...Ja bym z tym poszła do lekarza, bo to może być wszystko. Przy okazji zapytasz o to z poprzedniego posta, chyba gluty w gardle o ile dobrze zrozumiałam (słownik strasznie zniekształcił treść ).
misis188
M
Może to byc od śliny, może byc alergia, pieron wie coMamy coś takiego odkąd go inhalowalam... tak mi się wydaje bo jedzenie też nowe dostaje co to? Do tego żeby wychodzą i ślina tonami... wszystko memla A ja nie wiem co to i czym to traktować
A po co ten steryd? Na kaszel? Wydawało mi się że steryd to bardzo mocny lek, a na kaszel to syropki z cebuliWylacze chyba ten slownik bo mnie denerwuja te bzdury. Ma odrywający się kaszel. A co do uczulenie to ten sterydy tak ma ze podraznia wkolo ust i robi wysypke. Na ulotce jest napisane i internety to potwierdziły. Jak nie zelzeje przez weekend to pojde do lekarza z tym. I co zabawne to chrypa i kaszel to też skutek uboczny... też mi lek...
reklama
No zapisali mu sterydy na kaszel :/A po co ten steryd? Na kaszel? Wydawało mi się że steryd to bardzo mocny lek, a na kaszel to syropki z cebuli