reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jesteście Kochane:) czyli trzeba wyjść z założenia ze te co mnie straszą to chyba niewiele w życiu przeszły i nie wiedzą co to ból ;)
mój mąż nie może doczekać się kangurowania....śmiejemy się ze może jemu laktacja się pobudzi :D bo u mnie jak narazie Sahara :p
Na prawde nie boj sie. U nas lezala dziewczyba po porodzie sn i ons gorzej funkcjonowala niz ja

reklama
Juz dzis na nic nie patrzę. Z tego wszystkiego tak łeb mnie rozbolal ze az wymiotiwac mi się chce:( zobaczyny jaka bedzue noc bo dziś kupki nie bylo

Pochwalę się napewno :) podniosłaś mnie na duchu...Bo wszyscy mnie straszą dookoła ze to operacja itp :( ale skoro piszesz ze jest wszystko ok to ufam Tobie ...zawsze to jakaś nadzieja że przeżyje wszystko bez większych problemów :)
Ja uwazam, że to jednak operacja. Jedna może czuć się super i od razu być na chodzie a druga może przez tydzień czuć sie ujowo. Nie ma na to reguły. Ważne to zacząć się ruszać szybko.

reklama
Do góry