reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To ja jestem jakas dziwna bo ja sie rewelacyjnie po cc czuje. Blizna mnie wogole nie bolała, ten brzuch jest taki dziwny ale nic mi nie doskwiera. Po lapariskopii gdzie mialam 3 dziurki kilka dni jak dziad chodziłam a tu po 6 godzinach bym.smigac mogla gdyby nie cewnik. Te ubralam pierwszy raz tydzień temu ale one akurat maja wysoki stan ale gdzieś miesiac po cc ubralam z niskim stanem i nic mi nie bylo choc najczesciej chodze w dresach lub takich niby spodnach niby leginsach zeby zadnych zamkow, guzikow nie bylo bo chodzi o karmienie zeby Hubcia nie uwieralo nic. A masujesz sobie ta blizne?
Ja wien ze kobiety roznie do siebie dochodza po cc. Kolezanka z sali po pierwszym cięciu 2 miesiace do siebie dochodzila, po drugim gdzieś 2 tygodnie. Ja bylam już w pelni sprawna na drugi dzien jak mi cewnik wyjeli
To raczej ja jestem przewrażliwiona:zawstydzona/y:.
Boję się ją nawet dotknąć żeby się nie rozeszła, a Ty mi o masażach:-D.

To jest nas dwie, bo ja blizne to bałam się nawet myć. [emoji23] Teraz już nie wygląda to tak strasznie hehe
Ja do tej pory jak osuszam po prysznicu to delikatnie przyciskam tylko jałowym gazikiem:-D. Normalnie z pępkiem Jaśka się tak nie cyrtoliłam jak ze sobą:oops:. Głupia ja:p. Dobra dziewczyny...pisać mi tu o tych masażach...koniec cackania się ze sobą:rofl2:.

Ja do tej pory jak osuszam po prysznicu to delikatnie przyciskam tylko jałowym gazikiem:-D. Normalnie z pępkiem Jaśka się tak nie cyrtoliłam jak ze sobą:oops:. Głupia ja:p. Dobra dziewczyny...pisać mi tu o tych masażach...koniec cackania się ze sobą:rofl2:.
Wejdz sobie na instagrama, poszukaj mama.kosmetolog i tam wrzucils film jak masowac. On jest w pelnek wersji na Youtube ale nie moge znalezc

Ona na Youtube tez ma nick mama.kosmetolog i film nosi nazwe masaz blizny. Ja jeszcze przyklejam co 2 dni plaster silikonowy ale zaczelam po skonczonym 6 tygodniu od cc.

Ona na Youtube tez ma nick mama.kosmetolog i film nosi nazwe masaz blizny. Ja jeszcze przyklejam co 2 dni plaster silikonowy ale zaczelam po skonczonym 6 tygodniu od cc.
Dzięki Misis. Plastry próbuję zamówić od tygodnia, ale co się za to biorę to się młody budzi:rolleyes2:. Mojej bliźnie jeszcze daleko do tej z filmiku. Od kiedy można ten masaż robić?

reklama
Do góry