misis188
Fanka BB :)
To cos chodzi o kręgosłup i bodajze bioderka ze sa za bardzo obciazone-mowilo mi to dwich fizjoterapeutowA dlaczego nie pionowo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To cos chodzi o kręgosłup i bodajze bioderka ze sa za bardzo obciazone-mowilo mi to dwich fizjoterapeutowA dlaczego nie pionowo?
To i tak można powiedziec ze Ci spiMoja nie spała od początku w dzień i przeżywałam że taki maluch potrzebuje snu. Zaraz kończy 5mscy i nic się nie zmieniło a przerwy w niespaniu wydłużyły się i śpi co 2-3h po 30 minut. Te ostatnie 1,5h to był wypadek przy pracy wszystko już wróciło do normy haha.
Taaaa spała po 15 minut w dzień .....A Marcelinka Ci spala przez dzien na poczatkyr? Ja sie boje ze jak Hubcio ms takie problemy ze snen przez dzień to tak juz zostanie. Teraz dalam go ns plecy w łóżeczku i padl ze zmeczenia i spi juz 15 minut. Kurcze sen jest wazny dla maluszka a tu bidoczek tak.sie męczy:/
Bardzo ładne proporcje [emoji106] Ja 160 cm i 64 kg. Ale nie przykładalam się jeszcze a mama wręcz mnie zakarmia żeby było mleko [emoji33] Mam w sumie 2 kg do wagi sprzed ciąży ale ten brzuszek dobrze jakby zeszło poniżej 80 cm [emoji16]Nie miary więc nie mam pojęcia. Ale 158cm a waga 53.4kg więc spoko [emoji854] choć fajnie by było mieć 50[emoji23]
A od kiedy zaczela.Ci spac? I.to.sama z siebie czy ja "trenowalas"?Zobacz załącznik 908702 Zobacz załącznik 908703 Zobacz załącznik 908699 Zobacz załącznik 908700 Zobacz załącznik 908701
Taaaa spała po 15 minut w dzień .....
Na mnie do godziny.
Wieczory płaczliwe ....
Noce tez czesto na mnie ...
Teraz sypia ok 10-11 do 12
I o 15 .30do 17-18
I noc 21 do 7 -8 .
Mi zjechało 10 kg ale jeszcze 6 zostało... przez spacery to pewnie zejdzie...Ja 4tyg po porodzie i praktycznie tak samo bo 160 cm ale 64 kg biorę sie za siebie Idę po Twoje wymiary!
Slodziak [emoji7]Zobacz załącznik 908702 Zobacz załącznik 908703 Zobacz załącznik 908699 Zobacz załącznik 908700 Zobacz załącznik 908701
Taaaa spała po 15 minut w dzień .....
Na mnie do godziny.
Wieczory płaczliwe ....
Noce tez czesto na mnie ...
Teraz sypia ok 10-11 do 12
I o 15 .30do 17-18
I noc 21 do 7 -8 .
Co za c...a. hubcio tez ma.taka.schodzaca skore na.glowce i smaruje.kremem.z.hippa i jest poprawa. DZiecko ma przeciez.delikatna.skorke..glupia.bym.potraktowała papierem.sciernymByła u nas dzis położna i Anastazja waży 3800 tydzień temu w środę miała 3530 z tego jestem zadowolona ale z tego co położna zrobiła to juz nie mała ma suche skórki na czole i smaruje je emotopic a położna wzięła sucha tetrowa pieluszkę u trzeć czoło zaczęła mała w krzyk a ona do mnie ze jak ona pójdzie to ja mam „scieranie” dokończyć szok. Mała siedzi z podwójna warstwa emotopic na czole... co to za praktyki!
A Jaś dziś skończył 1 miesiąc swojego życia i z tej okazji zabraliśmy go na lody tzn mamusia zjadła podwójną porcję a dzidziuś potem dostał mleczko w plenerze (1 piknik).
A wczoraj przekręcił się z brzuszka na plecki
Dziecko ma b6c najedzone, a mama szczęśliwa bez względu na to jakim mlekiem :-)