reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam pytanie. Zośka 14.10 skończy 5 miesięcy. Jak wiecie ściągam pokarm. Mojego pokarmu zjada 90-110ml o choćbym chciała więcej nie zje. Jak daje jej mm to zjada go 60-70 ml. Już nie wiem co robić. Chce pokarm ściągać do skończonego 6 miesiąca i boje się, ze jak w końcu zejdę na samo mm i oba będzie dalek tak mało jadła to będzie z wagi spadała. Zastanawiam się czy noe wprowadzić jej kaszki. Chciałabym aby zaczęła przesypiać 6 h w nocy ciągiem, niestety nie udaje mi się to. Jak dałam jej na noc wczoraj mm (za może 10 razem złapała) to po 2,5h się budzi głodna.
My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?

My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?
Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.

Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.
Mi się wydaje że zazwyczaj mniej mm zjadają niż mleka mamy. Myślisz że rozróżnia twoje mleko i mm?

reklama
Mam pytanie odnośnie tych herbatek. Czy ten rumianek to taki zwykły z torebki? Czy zaparzać to długo? I czy podawać ciepłą czy jak całkiem ostygnie?

Do góry