Zosia zaczyna raczkować [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodziak [emoji7]Zobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik[emoji173].
Po nieprzespanej nocy przez gluty w nosie mojego skarbu, upiekłam ciasto i jeszcze udało się w końcu wstawić zdjęcie.
Nie do wiary ile taki mały skrzat może dać energii
Słodziak [emoji7] Widać że jest zmęczony po porodzie [emoji5]Tu Sebek
Jest przesliczy i przecudownyZobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik❤.
Po nieprzespanej nocy przez gluty w nosie mojego skarbu, upiekłam ciasto i jeszcze udało się w końcu wstawić zdjęcie.
Ja myje jej zeby rano i wieczorem język też próbuje ale nam nie idzie.Bo zaczęliśmy sie z mezem zastanawiac czy.nie trzeba bo on caly czas jest biały
Mi moj poki co odbiera energię ale pracujemy nad tym Śliczny jest ❤❤❤❤Zobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik❤.
A najgorsze jest schodzenie z łóżka szpitalnego ... byle do poniedziałku i może nas wypuszcza❤❤❤❤Ale fajny chłopaczek [emoji7] musisz chodzić im więcej się chodzi tym jest lepiej.
mam szczotke ale jeszcze tego nie robilam. pewnie za tydzień czy dwa zaczne...Dziewczyny a Wy czyścicie jezyczek maluszka?
zawsze podobał mi się widok raczkujacego dziecka. Kolejny sukces ❤❤❤Zosia zaczyna raczkować [emoji4]