adunnnia90
Fanka BB :)
Słodziaczek [emoji8] [emoji7] [emoji173] piękny [emoji173]Tu Sebek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodziaczek [emoji8] [emoji7] [emoji173] piękny [emoji173]Tu Sebek
Ja nigdy tego nie robiłam. A mogę się zapytać po co w ogóle?Dziewczyny a Wy czyścicie jezyczek maluszka?
Bo zaczęliśmy sie z mezem zastanawiac czy.nie trzeba bo on caly czas jest białyJa nigdy tego nie robiłam. A mogę się zapytać po co w ogóle?
A może ma pleśniawki?Bo Bianki jest cały czas normalny taki różowy.Bo zaczęliśmy sie z mezem zastanawiac czy.nie trzeba bo on caly czas jest biały
Nie. Ti ma od mleczka. Musze sie przyjrzeć jaki jest przed jedzeniemA może ma pleśniawki?Bo Bianki jest cały czas normalny taki różowy.
Ale moja nawet po mleku nie ma białego. Przyjrzyj się dokładnie czy to nie pleśniawki.Nie. Ti ma od mleczka. Musze sie przyjrzeć jaki jest przed jedzeniem
Nie. Ti ma od mleczka. Musze sie przyjrzeć jaki jest przed jedzeniem