serio? u nas nie widzę szans narazie na odstawienieNo bez jaj..... smoczek be eeee moja dostała w szpitalu teraz juz powoli odstawiamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio? u nas nie widzę szans narazie na odstawienieNo bez jaj..... smoczek be eeee moja dostała w szpitalu teraz juz powoli odstawiamy
My ze względu na kolki bebilon peptiDziewczyny a jakie mm dajecie? Wczoraj wczesniej kompalismy Hubka, przed snem wypil 50 ml mm i efekt taki ze spalem 7 godzin teraz siedzi na cycu i mam nadzieje ze szybko pójdzie spac
Moja strasznie płacze i napina się jak jest głodna...Jak jej daje butelkę to ryczy jeszcze bardziej Dopiero jak jej pośpiewam pobujam uspokaja sie i zjada..Początki są mega trudne ale z czasem poznasz co dolega Hubciowi.Ja tez na początku sie martwiłam, dużo płakałam bo nie wiedziałam jak pomóc i co w ogóle Lence dolega.W nocy spi ladnie a wczoraj to super js nie mam nic zeby nie spal w dzien. Martwi mnie tylko ten jego przerazliwy placz i to napinanie sie
U mnie wieczory były ciezkie noce spała najlepiej - budziłam na jedzenie w dzień nic nie spała tylko na moim brzuchu . Spróbuj moze odciągnąć i podac mu z butelki 120-150 ( nie wiem ile on tam jje ) i za 3 h znow daj ta sama porcjie . Jutro w dzień spróbuj może ....Juz nie wiem teraz taki ma atak ze cyca nie ma szans podac
Tak na rok planuje odstawić calkiem . Teraz dostaje na drzemke po obiedzie tylko ( jak usnie zabieram ) i jak gdzieś na podłodze czy łozeczku znajdzie to dziumka .serio? u nas nie widzę szans narazie na odstawienie