walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny do noska czyszczenia i do oczek to co??
Sól fizjologiczna do noska,? A oczka wodą?
Sól fizjologiczna do noska,? A oczka wodą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sól fizjologiczna. Ja do noska mam jeszcze wodę morską w sprayu.Dziewczyny do noska czyszczenia i do oczek to co??
Ja tak samoSól fizjologiczna. Ja do noska mam jeszcze wodę morską w sprayu.
Ja tez tak robie, mam tez wode morska w sprayu jak @jasani ale boje sie jeszcze psiknac Malej w nosek@walczaca o szczęście jak tam waga dziewczynek? Ja używam soli fizjologicznej i do noska i do oczek [emoji6]
Kochane a zawsze odciagacie ta sol morska czt fizjologiczna z noska? Bo ja slyszalam zeby po zakropieniu noska odwrocic dziecko na brzuszek zeby kichnelo i w tedy to wyleci@walczaca o szczescie trzymasz nas w niepewności [emoji13]
Do oczek i nosa sól fizjologiczna, gazik jałowy do oczu i sól morska do noska
Ja zamiennie. Czasem wyleci a czasem samo nie chce [emoji13]Kochane a zawsze odciagacie ta sol morska czt fizjologiczna z noska? Bo ja slyszalam zeby po zakropieniu noska odwrocic dziecko na brzuszek zeby kichnelo i w tedy to wyleci
Moja kicha nawet wtedy jak jej nie kładę na brzuszek i bardzo rzadko coś wyleci.Kochane a zawsze odciagacie ta sol morska czt fizjologiczna z noska? Bo ja slyszalam zeby po zakropieniu noska odwrocic dziecko na brzuszek zeby kichnelo i w tedy to wyleci
Ja odciagałam tylko jak miala katar nie ze co dzien. Ale sa dzieci co maja taki dziwny "katar" 3 miesiace.Kochane a zawsze odciagacie ta sol morska czt fizjologiczna z noska? Bo ja slyszalam zeby po zakropieniu noska odwrocic dziecko na brzuszek zeby kichnelo i w tedy to wyleci