reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

na 20 sierpnia ale kurczę jestem w szoku , że tak przybiera :( trochę się zmartwilam:( ale Pani doktor mówi, że będzie wszystko dobrze no i spojrzała na moje stopy i powiedziała, że jest w szoku jakie opuchnięte.. mam stresa ale cieszę się, że już ni3flugo będziemy sie tulić !!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

No świetny prezent na wywołaniu hihi :D może i wyjdzie w urodzinki a jak nie to Pani doktor obstawia, że 3sierpnia [emoji173] ma nadzieję, że nie będzie robila żadnych psikusow [emoji173]
Spuchnięte stopy... to co było przed ciążą to Pikuś w porównaniu z tym co może się wydarzyć po :-/
Po porodzie są 5 razy większe niż w ostatnich dniach ciąży.

reklama
Ja na prenatalnych byłam 13.07 i wtedy Mała miała 1333g a ostatnią wizytę u prowadzącego miałam 20.07 i bez warzenia rzucił "na oko" że może mieć 1500... żadnych konkretów mimo, że wizyta prywatna. Bardzo liczę na to że w trakcie tego USG 4D wypytam o klika rzeczy jak np. waga i w końcu się czegoś dowiem... Mam nadzieję że ta lekarka coś, cokolwiek powie bo nie jestem zapisana na wizytę tylko na USG..
A kciuki obie już zaciskamy ❤ ❤ ❤ :)
tak , wszystkiego się Kochana dowiesz ❤ 3 mam kciuki za Was ✊✊

No to już tuż tuż. Kochana trzymam za Was mocno kciuki :-***
No już tuż tuż ❤
A z tymi stopami to masakra :(

Kochana super , że już w domu! Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej lepiej się poczuła ✊✊❤ ucałuj swoje Skarby ❤

Na szczęście już w domu:-) Dziewczynki powoli dochodzą do siebie, a ja narazie jeszcze słabo ale mam nadzieję że jakoś się odbije tą morfologia bo nie bardzo mam siłę Księżniczki nasze nosić.

W domu moze szybciej sie "dotrzecie" a Ty nabierzesz sił. Dla Ksieżniczek i tak jesteś najlepszą mamą na świecie i nic tego nie zmieni.

Właśnie kochane wracam z wizyty.. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤

3 sierpnia będę w szpitalu na KTG wiec jesli cos Ci bedzie potrzeba daj znac ;)
Dobrze, ze dr szybko zareagowala. Bedziesz pod dobra opieka a to najwazniejsze. No i lada chwila bedziesz tulila Lenke :)

reklama
3 sierpnia będę w szpitalu na KTG wiec jesli cos Ci bedzie potrzeba daj znac ;)
Dobrze, ze dr szybko zareagowala. Bedziesz pod dobra opieka a to najwazniejsze. No i lada chwila bedziesz tulila Lenke :)
Oooo Kochana jesteś! ❤ jak jeszcze się nie rozpakuje to daj znać to może pogadamy troszkę :)

A tak ogólnie to Cię w ogóle zapraszam na oddział to byśmy sobie razem polezaly :D

Cieszę się, że zobaczę ta moja kluseczke ale jednak boję się bardzo .. aż płakałam niedawno :p

Do góry