reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

na 20 sierpnia ale kurczę jestem w szoku , że tak przybiera :( trochę się zmartwilam:( ale Pani doktor mówi, że będzie wszystko dobrze no i spojrzała na moje stopy i powiedziała, że jest w szoku jakie opuchnięte.. mam stresa ale cieszę się, że już ni3flugo będziemy sie tulić !!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

No świetny prezent na wywołaniu hihi :D może i wyjdzie w urodzinki a jak nie to Pani doktor obstawia, że 3sierpnia [emoji173] ma nadzieję, że nie będzie robila żadnych psikusow [emoji173]
Spuchnięte stopy... to co było przed ciążą to Pikuś w porównaniu z tym co może się wydarzyć po :-/
Po porodzie są 5 razy większe niż w ostatnich dniach ciąży.

reklama
Ja na prenatalnych byłam 13.07 i wtedy Mała miała 1333g a ostatnią wizytę u prowadzącego miałam 20.07 i bez warzenia rzucił "na oko" że może mieć 1500... żadnych konkretów mimo, że wizyta prywatna. Bardzo liczę na to że w trakcie tego USG 4D wypytam o klika rzeczy jak np. waga i w końcu się czegoś dowiem... Mam nadzieję że ta lekarka coś, cokolwiek powie bo nie jestem zapisana na wizytę tylko na USG..
A kciuki obie już zaciskamy ❤ ❤ ❤ :)
tak , wszystkiego się Kochana dowiesz ❤ 3 mam kciuki za Was ✊✊

No to już tuż tuż. Kochana trzymam za Was mocno kciuki :-***
No już tuż tuż ❤
A z tymi stopami to masakra :(

Kochana super , że już w domu! Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej lepiej się poczuła ✊✊❤ ucałuj swoje Skarby ❤

Na szczęście już w domu:-) Dziewczynki powoli dochodzą do siebie, a ja narazie jeszcze słabo ale mam nadzieję że jakoś się odbije tą morfologia bo nie bardzo mam siłę Księżniczki nasze nosić.

W domu moze szybciej sie "dotrzecie" a Ty nabierzesz sił. Dla Ksieżniczek i tak jesteś najlepszą mamą na świecie i nic tego nie zmieni.

Właśnie kochane wracam z wizyty.. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤

3 sierpnia będę w szpitalu na KTG wiec jesli cos Ci bedzie potrzeba daj znac ;)
Dobrze, ze dr szybko zareagowala. Bedziesz pod dobra opieka a to najwazniejsze. No i lada chwila bedziesz tulila Lenke :)

reklama
3 sierpnia będę w szpitalu na KTG wiec jesli cos Ci bedzie potrzeba daj znac ;)
Dobrze, ze dr szybko zareagowala. Bedziesz pod dobra opieka a to najwazniejsze. No i lada chwila bedziesz tulila Lenke :)
Oooo Kochana jesteś! ❤ jak jeszcze się nie rozpakuje to daj znać to może pogadamy troszkę :)

A tak ogólnie to Cię w ogóle zapraszam na oddział to byśmy sobie razem polezaly :D

Cieszę się, że zobaczę ta moja kluseczke ale jednak boję się bardzo .. aż płakałam niedawno :p

Do góry