reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja byla strasznym spiochem i ja bylam strasznie obolała po porodzie i ciężko szlo z KP. Po powrocie do domu walczylam z miesiąc z pomocą doradcy laktacyjnego ale się nie udało. Także karmię kp inaczej [emoji6] Odciagam 5-7 razy dziennie i daje z butelki. Teraz z 700-800 ml dobowo mi wychodzi. Niestety nie zawsze starcza także trochę dokarmiam mm ale jednak mam satysfakcję choć wiadomo z piersi to najlepiej.
Super wynik. Ja max odciagalam 350ml wiec sporo za malo. Po 3 miesiacach przeszlam calkiem na mm, bo pokarm zaczal zanikac.

Próbowałam właśnie, ale mam huj... laktator. Teściowa mi przywiezie lepszy w środę to wtedy będę dalej walczyć.
U nas w szpitalu mozna pozyczyc medele elektryczna na dwa cycki, mi poprzednio super rozkrecilo laktacje. Teraz jak bede miala problem to pozycze na kilka dni, bo ja mam ale reczna.

U nas w szpitalu mozna pozyczyc medele elektryczna na dwa cycki, mi poprzednio super rozkrecilo laktacje. Teraz jak bede miala problem to pozycze na kilka dni, bo ja mam ale reczna.
No ja właśnie też mam ręczny i nie daje rady. Nie wiem jak u mnie w szpitalu jest, nawet nie pytałam. Teściowa mi z PL przywiezie elektryczny, chociaż widzę u mnie postępy bo staram się Małą za każdym razem przystawiać. W aptece też szukałam mm i raczej takie specjalistyczne są np dla wcześniaków albo z alergiami.

reklama
Dziewczyny nie radzę sobie że swędzeniem brzucha...
Smaruje się 3 razy dziennie bo rozstępy pojawiły się po bokach więc nie ma szans aby to było spowodowane suchością skóry... budzę się w nocy i nie jestem w stanie przez to zasnąć [emoji17][emoji17][emoji17]
rety to gorsze niż wymioty...
Wy też tak mialyscie??

Do góry