reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny proszę o poradę ....przyszły mi już wyniki kappa a wizyta dopiero w przyszły piątek, przecież ja dp tego czasu osiwieje:szok: pomożecie bo jestem w tym totalnie Zielona
Pappa 1.72
wolna jednostka hcg 27.6
Ryzyko biochemiczne +nt 1:9605
Test podwójny 1:2133
Ryzyko wieku 1:638
Trisomia 13/18 <1:10000
Co o tym sądzicie ??

reklama
Dziewczyny proszę o poradę ....przyszły mi już wyniki kappa a wizyta dopiero w przyszły piątek, przecież ja dp tego czasu osiwieje:szok: pomożecie bo jestem w tym totalnie Zielona
Pappa 1.72
wolna jednostka hcg 27.6
Co o tym sądzicie ??
Wszytsko jest ok [emoji3]

Pappa 1.72
wolna jednostka hcg 27.6
Co o tym sądzicie ??
Ze mozesz spac spokojnie❤

Ze mozesz spac spokojnie❤
Oj cieszę się i to bardzo ❤ wczoraj rozmawiałam z m i oboje stwierdziliśmy że jak mieliśmy pieniądze ale nie było drugiego dzidziusia to człowiek czuł pustkę...teraz my kryzys w portfelu ale za to jestem w pełni szczęśliwi... najbardziej na świecie ❤
czy ja mogę czuć już pływanie małego ?? Jestem w 15 tygodniu ciazy. Czy to tylko moja psychika sobie wyobraża a po prostu kiszki marsza grają :-D

Ja proponuję na początek mocno nawilżać skórę i dużo pić. Ponoć skuteczne jest branie magnezu. A jakie badania robiłaś? Cholestaza z tego co wiem pojawia się około 30 tc, więc u Ciebie i tak byłoby stanowczo za wcześnie aby badania ja wykryły.
Pije dużo magnez biorę codziennie.
Z badań CRP morfologia i wszystko watrobowe . Wszystko w dolnej granicy .
Mocz tydzień temu są jakieś bakterie ale miałam się tym nie przejmować . Cholestaza owszem "najczęściej" w 30 tyg ale te objawy najbardziej pod to pochodziły .
Tamiza gratuluję :)
Może alergia poprostu? Mnie teraz swedzi wszystko bo coś pyli
Dziękuję ❤️
Nigdy nie miałam alergii ale sądzę że jakby to była alergia to swędzenie byłoby też w innych miejscach.
Mnie swedział strasznie brzuch i rece .
Duzo pic nawilzac nie pomogło przepisali poloramine .
I od czego to było i w którym tygodniu ?

Cewnik okropienstwo . Kazdy ma swoje fujjj .
Dla mnie to najgorszy bol jaki przezylam o tej pory... A przeszlam juz HSG, tatuowanie czy zastrzyki z kwasu hialuronowego w usta :) Zakladania nie czulam bo pod narkoza ale zdejmowanie brrr wydarlam sie na caly oddzial [emoji14] A w ogole jak sie obudzilam po operacji to krzyczalam na pielegniarke ze mi sie siku chce zeby mi dala wstac! A ona - sikaj do cewnika! A ja - ja nie umiem do tego sikac! [emoji23] heheh Ale serio uczucie jak najgorsze zapalenie pecherza.

@tamiza kup sobie krem mocno nawilżający taki najlepiej dla alergików powinien pomóc. Mnie pięty pieką i swedzą ale to efekt promieni słonecznych i obuwia.

20180604_225119-2448x1194.jpg

Jeszcze 2 tygodnie

Załączniki

• 20180604_225119-2448x1194.jpg
    20180604_225119-2448x1194.jpg
    309,8 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Do góry