reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ilośc dni zwolnienia dla kobiet w ciąży to 270 dni czyli dokładnie 9 miesięcy. Byłaś już wcześniej na jakimś zwolnieniu? Powinnaś porozmawiać ze swoim lekarzem i złożyć wniosek o wypłatę świadczenia rehabilitacyjnego.
O cholera jasna. Musze sie skontaktować z moja kadrowa

reklama
Ilośc dni zwolnienia dla kobiet w ciąży to 270 dni czyli dokładnie 9 miesięcy. Byłaś już wcześniej na jakimś zwolnieniu? Powinnaś porozmawiać ze swoim lekarzem i złożyć wniosek o wypłatę świadczenia rehabilitacyjnego.
A jak na początku dostawalam zwykle l4 z kliniki a nie ciazowe? To te 270 dni to licze tylko z ciazowego??

Dziewczyny czy jak macie opuchnięte nogi to bolą Was też? U mnie to jest taki dziwny ból jakbym miała stopę stłuczoną a nie przypominam sobie, żeby coś takiego się stało. Jak mąż mi ją pomasuje to jest trochę lepiej, ale na początku to ledwo może ja dotknąć tak boli.
Moje bolą jak po całonocnej, tanecznej imprezie w szpilkach :/

Dziewczyny wiem że pytanie już się tu pojawiało,ale się wtedy jeszcze tym aż tak nie interesowałam... w którym tc zaczelyscie prać i prasować ubranka??
Ja chyba zaczęłam coś koło 29-30 tc. I całe szczęście, że wcześniej bo teraz to chyba nie dałabym już rady ustać tyle czasu przy desce do prasowania.

Dziewczyny wiem że pytanie już się tu pojawiało,ale się wtedy jeszcze tym aż tak nie interesowałam... w którym tc zaczelyscie prać i prasować ubranka??
Rowno dwa miesiace przed porodem mialam wszystko wyprane i wyprasowane. Od 35tyg bolal mnie juz tak kregoslup, ze gdybym nie miala juz gotowej wyprawki to nie dalabym rady tego zrobic. Polecam nie czekac

reklama
Do góry