@kredka82 pij tak jak pisalam. Rano piulate, w ciagu dnia 3 femalt ikery, a wieczorem pro laktan. U mnie sam fem altiker tez nie zadzialal, ale wszystkie razem tak. I trzeba czasu, co najmniej tygodnia by byl efekt. Ja juz nie pamietam ile pudelek pochlonelam. U mnie bez hetbatek nie ma laktacji. Teraz po tygodniu znow wraca. Maly znowu sie najada. A prawie tydzien byl glodny.
Sluchaj nie namawiam. Pisalas tylko, ze lubisz piersia karmic. Jesli twoj sposob cie satysfakcjonuje, to tym bardziej mnie. Ja mam wiekszy problem bo moj syn nie toleruje bialka i narazie zadnego mleka nie moge mu podac. Po ostatnich tak wymiotowal, ze nosem lecialo wiec walcze na przekor wszystkiemu. Wiem, ze laktacja to niezwykle trudna sprawa, ale jak sie ja ma dobra, to tez sama przyjemnosc. Nie trzeba latac z butelkami, podgrzewaniem. Wszystko jest dla ludzi i tak jak piszesz szczescie maluszka najwazniejsze. Wtedy mama tez szczesliwa [emoji1]
A kompot z jablek pomaga w laktacji i to tez dziala o dziwo. Nie wiem na jakiej zasadzie, ale bujalam sie teraz znowu i dopiero wczoraj sobie o kompocie przypomnialam, wypilam 2litry i w koncu ruszylo.
Sprobuj mala przystawic, ale niestety sam weekend brdzie troche malo. Mozesz sprobowac wszystkiego. Wazna ta herbata piulate ona niepozorna a dziala. Troche droga (ok 70 pln) i ciezko w aptece dostac. Ja z netu sciagam, choc w aptece moga zamowic. Tylko w necie ok 50pln. Zrob tak, bys byla zadowolona, reszta sie nie przejmuj [emoji8]
@nieagatka oczywiscie, ze nie ma zlotego srodka. Moj syn majac do wyboru butelke i piers wybral piers a butli calkowicie odmowil i nie chce brac. Caly tydzien probujemy i woli byc niedojedzony na cycu niz syty na butli. Ale mu sie nie dziwie, bo po butli naprawde wymiotuje i tylko nutramigem moglby wziac, wg lekarza, a wg brzucha? To nie wiem, bo nutramigenu nie probowalismy jeszcze. W poniedzialek wazenie po ciezkim tygodniu i obawiam sie spadku wagi. Natury nie przeskocze, ale ile bede mogla, to zrobie wiele by mu pomoc. Jak wczesniej pisalam, nie mam wyjscia