reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia...jaka masz ta emmaljunge?

Adus...to już za 4 dni! super! zobaczysz, ze zleci szybko:tak:

milagors, gotadora...ja tez wizyta 6 czerwca!!to już będzie skończony 28tc!:szok: zapitala ten czas...no i dobrze, niech leci szybciutko:-)

a u mnie rodzina wczoraj w końcu przyznala, ze widać u mnie typowo ciążowy brzuch! jak dla mnie jest on już calkiem gigantyczny! no ale jestem przeszczesliwa, ze w końcu wyglądam jak w ciąży i nikt się nie pomyli!!:-D:tak:

reklama
Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi | abcZdrowie.pl
Mamy taką - jedyny problem, że ciężka i duża. Do samochodu A. się nie mieści. Ja od dziś mam wózkowóz i tam wchodzi.
Będziemy jednak w przyszłości kupować wózek na wycieczki - ale chyba dopiero taki w wersji sportówki. Teraz jak będzie trzeba wziąć wózek (raczej nie widzę wielu okazji), będziemy jechać moim autkiem.

Misia...rozumiem, ze emmaljunga nie ma skretnych kol...ja teraz mysle intensywnie nad navingtonem galeon i tam wlasnie sa nieskretne...boje się czy one sa wygodne. ciezar i wielkość jakos nie ma większego znaczenia dla mnie...
gotadora...no! to już by był komplet. jeszcze jakby same dobre wiadomości były to już w ogole przeszczescie!:tak:

Dziewczyny, i ja też mam wizytę 6 czerwca :-) połówkowe :-) Ciekawe czy potwierdzi się siusiak.

Ja jeszcze nie czuję ruchów :baffled: A może czuję, tylko nie wiem, ze to ruchy :confused2:;-)

milia ja będę miała navington cadet. On ma przednie koła skrętne. Nie wiem jak to jest przy nieskrętnych.

Wózek będziemy musieli trzymać w domu, bo z korytarza zdarzają się kradzieże. Wolę nie ryzykować! Mam taką wolną wnękę i dziś zmierzyłam i kurcze o 2cm za wąska żeby wózek zmieścić. Coś będę musiała wymyślić. Po złożeniu zmieści się i całe szczęście, ze składa się łatwo i szybko.
Dziś od rana pisałam wyprawke :-) trzy strony mi zajęło :-)

Avocado ja jak sobie oglądałam wózki to tez sie zakochalam w x-move...chociaz rama bardziej mi sie podoba z x-a....i jednak x-move ma duzo gorsze opinie od x-a...a roznica w summie jest w tym ze x-move ma przekladaną spacerówke...ale czy to takie ważne...zwlaszcza ze teraz x-a jest duzo tanszy...na allegro z 2013 roku mozna kupic za 1500zl..:tak::tak:

emmaljunga to taka limuzyna. Baaardzo wygodna dla pasażera, ale kierowca ma trudniej np. z wchodzeniem w zakęty mi dziś mutsy w klepie pasował.

reklama
Czesc Dziewczynki,

Gotadora
, biedna Alma , nacierpi sie psinka. Najwzniesze,zeby teraz wszystko ladnie sie goilo i zeby szybko wracala do zdrowia. Jak Ty sobie dalas rade? Przeciez takie zwierze po narkozie, obolale trzebabylo niesc.

Milagors, doalczam sie do gratulacji w zwiazku z pierwszymi kopniaczkami:-) Ja wczoraj popoludniu, gdy sie polozyam poczulam tak jakby ktos mi brzuchu od srodka zassal. Moze to byl kopniaczek??? Nie wiem bo dzis cisza w plenerze.

Milego weekendu rowniez dla Was Dziewczynki!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry