reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mi sie marzy emmaljunga. Podobno w lipcu bedzie nowa kolekcja i nowe kolory.

Ja ogolnie nic jeszcze nie kupilam i jeszcze przez kilka tyg nie bede. Jakos nie umiem sie przelamac. Licze na to ze po polowkowym uwierze co sie dzieje.

Wczoraj zaliczylam pierwsze kopniecia. Az sie poplakalam ze szczescia. Dzisiaj cisza.

reklama
Milagros rozumiem Cię bo ja dopiero od kilku dni zaczęłam kupować rzeczy dla maluszka. Gratuluje pierwszego kopniaczka, niesamowite uczucie prawda? ;-)

Milagros - gratulacje.
My mamy emmaljunge - jest mega komfortowy dla dziecka, dla rodzica mniej. Dziś dokupiłam samochód do wózka, bo do samochodu A. się nie mieścił :-)

Milagros gratuluję kopniaków, u mnie też piękne były popłakałam się, a później tydzien ciszy. Teraz tylko trzepotanie motylka mam w brzuszku.

dzieki Madzielanek :-) u mnie jak najardziej miły weekend sie zapowiada bo mezusz juz obok :tak:
a do tego jutro :tak: pierwsze swieto wiekszosci nas tutaj.
Milagros gratuluje kopa, to najcudniejsze uczucie pod sloncem!!! ja swojego Maksia czuje codzienie naprawde b.czesto moze przez lozysko z tylu. wiem mniej wiecej kiedy spi a kiedy rozrabia :tak: a tu jeszcze 4 miesiace takich wygiwasow w brzuszku
a za 4 dni polowkowe :szok: nie moge sie doczekac !!!!!! :szok:

Dzisiaj z rana znowu kopanie. A tak tez juz czuje ruchy na razie bardzo delikatne ale wiem kiedy spi a kiedy sie rusza. Bardzo aktywne dziecko mam. Ja tez mam lozysko na tylniej scianie az sie boje jak to bedzie za kilka miesiecy. U mnie polowkowe 6/6 i mam nadzieje ze juz bede znala plec bo chcialabym juz sie zwracac po imieniu... Na razie mowie marysia... Moze juz tak zostanie ;)

reklama
Milagros :-) i moja wizyta 6 czerwca :-)

mój weekend niestety aż taki miły nie jest, za mną mało przespana noc - moja psinka miała wczoraj zabieg, poszłam tylko na szczepienie, a się okazało,że się zrobiła powtórka z rozrywki :-( ropa w narządach rodnych. Jestem troche zła na siebie, bo myślałam,że mi się węch wyczulił i tak bardzo czuje jej zapach, bo miała cieczkę, a się okazało,że wcale mi się wech nie wyczulił tylko śmierdziała ropa... tak więc, ma już wycięte wszystko, za nami ciężka noc, rano spała ale zaczęło ją bardzo boleć, bo zaczęła prawie wyć z bólu, pojechałam na zastrzyk i teraz leży, chyba jej pomogło. A jutro ja sama muszę jej zrobić dwa zastrzyki - dr pokazał mi jak, wygląda prosto, powinnam dać radę, w końcu tyle zastrzyków sobie zrobiłam. Także mój weekend to taki jak ta pogoda za oknem - szaro bura i deszczowa

Do góry