Gratulacje kruszynka malutka ale nadrobiZobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Gratulacje! Cudna Zosienka[emoji7]Zobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
tamiza
Gosieńko gratuluję córciZobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
Dużo zdrówka dla Was
gooossia17
Nie mogę od niej oczu oderwać. Taka fala miłości do tej małej istotki mnie zalała, jest niewyobrażalna.
Super uczucieNie mogę od niej oczu oderwać. Taka fala miłości do tej małej istotki mnie zalała, jest niewyobrażalna.
hope322
Jest sliczna Gratulacje kochana, duzo zdrowka dla Was i szybkiego powrotu do domuZobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
meg86
Sliczna jest gratuluję kochana i życzę szybkiego powrotu do zdrowiaZobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
natala95
Gratulacje A Zosia cudowna [emoji173]Zobacz załącznik 857548 dziewczyny przedstawiam Wam moja córcię Zosię. Przyszła na świat 14.05.2018 r. O godzinie 21.18. Wazy 2230g. [emoji7] wszystko z nia dobrze, ma bardzo duży apetyt, kręci się bardzo- czyli tak samo jak w brzuchu. 2 dni leżała w inkubatorku, ale bardzo dobrze sobie radziła i jak to Pani doktor powiedziała, bardzo już rozrabiala. [emoji2] zaczęło mi się oddzielać łożysko. Nikomu nie życzę, bardzo dużo strachu się najadłam. W sobotę lub w niedziele wychodzimy do domku jak będzie wszystko Ok.
meg86
My mamy jutro 5 w 1 pneumokoki i rotowirusy już się stresujeLink do: moje wybory szczepionkowe cz. 2 - meningokoki - Mama Pediatra
My już po 1 dawce .Bexsero
Miala 38 temp i nie ruszała caly dzień noga gdzie miala szczepionke.
Na drugi dzien jak nowa .
reklama
My ponad tydzień temu 6w1 mieliśmy, mały miał gorączkę był marudny i płakał strasznie jak robiliśmy mu okłady w miejscu ukłucia na drugi dzień po południu dopiero było lepiej.My mamy jutro 5 w 1 pneumokoki i rotowirusy już się stresuje