reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny..... przychodzę znów z pytaniem bo zaczynam się martwić... kiedy poczułyście pierwsze, jakiekolwiek ruchy dziecka? Wiem, jakiś czas temu o to pytałam ale zupełnie nie mogę odnaleźć postu... Ja czasem mam wrażenie że "coś" czuję ale nie wiem czy nie wyczekuje tego i to już bardziej psychika... tydzień temu miałam II prenatalne i widziałam jak Nastka się rusza ale kolejną wizytę mam dopiero 12.06... chciałabym cokolwiek poczuć do tego czasu.... :( Tylko właśnie... co mam poczuć? Zdaję sobie sprawę że to nie będą mocne kopniaki... ale co?
Pierwsze coś koło 17 a takie ruchu ruchy przed 20tc

reklama
Dziewczyny a jak puchną Wam nogi to równomiernie? Bo u mnie prawa noga jeszcze jako tako się trzyma, ale lewa to taka bańka, że masakra. Nie wiem czy to normalne. Ciśnienie mam dobre.
Ja miałam jedną prawa nogą tak spuchnieta ze masakra a lewa była mniej i widać była różnice a ciśnienie też miałam dobre

Nie smutaj da sie przyzwyczaić. To nie jest problem tylko cholernie uciążliwe ale minie. Masz zdrowe śliczne dziecko z defektem ulewania -przejdzie .
My juz z 50 ulań mamy 30 :laugh2: chodź i zdarzają sie lepsze dni dzis jest jeszcze w jednym i tym samym ubraniu . 4 sliniaki tylko zalała :laugh2: Ile ma ? Przepraszam nie pamiętam ...
Dzisiaj skończyła dwa miesiące :) też bez sliniakow nie dałabym rady . Najgorzej w nocy jak oprócz ubrania trzeba zmieniać wszystko w łóżeczku ale masz rację z czasem minie

Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona

Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona
A w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.

A w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.
Dziś mam dokładnie 34 i 2 dni
Ja jestem w Paryżu i w naprawdę dobrym szpitalu i z jednej strony mam ogromny dylemat a z drugiej wiem że opieka ginekologiczna tutaj jest naprawdę na wysokim poziomie.Z tego co zdążyłam się dowiedzieć rezygnuja z tej metody na wyższym etapie.A mały był 27 kwietnia z dupka w dole a teraz podobnie nie miałam dziś usg

reklama
Do góry