Pierwsze coś koło 17 a takie ruchu ruchy przed 20tcDziewczyny..... przychodzę znów z pytaniem bo zaczynam się martwić... kiedy poczułyście pierwsze, jakiekolwiek ruchy dziecka? Wiem, jakiś czas temu o to pytałam ale zupełnie nie mogę odnaleźć postu... Ja czasem mam wrażenie że "coś" czuję ale nie wiem czy nie wyczekuje tego i to już bardziej psychika... tydzień temu miałam II prenatalne i widziałam jak Nastka się rusza ale kolejną wizytę mam dopiero 12.06... chciałabym cokolwiek poczuć do tego czasu....Tylko właśnie... co mam poczuć? Zdaję sobie sprawę że to nie będą mocne kopniaki... ale co?
reklama
Ja miałam jedną prawa nogą tak spuchnieta ze masakra a lewa była mniej i widać była różnice a ciśnienie też miałam dobreDziewczyny a jak puchną Wam nogi to równomiernie? Bo u mnie prawa noga jeszcze jako tako się trzyma, ale lewa to taka bańka, że masakra. Nie wiem czy to normalne. Ciśnienie mam dobre.
meg86
Fanka BB :)
Dzisiaj skończyła dwa miesiąceNie smutaj da sie przyzwyczaić. To nie jest problem tylko cholernie uciążliwe ale minie. Masz zdrowe śliczne dziecko z defektem ulewania -przejdzie .
My juz z 50 ulań mamy 30chodź i zdarzają sie lepsze dni dzis jest jeszcze w jednym i tym samym ubraniu . 4 sliniaki tylko zalała
Ile ma ? Przepraszam nie pamiętam ...
jasani
A w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona
nieagatka
Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona
Wg mojej gin to bardzo niebezpieczne i powinno zostac zabronione... Ja bym sie nie zgodzila.
natala95
Ja bym sie nie zgodziła wybrała bym cesarke niż miała sie na to zgodzićByłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona
Dziś mam dokładnie 34 i 2 dniA w jakim położeniu jest dziecko? Wydaje mi się, że większość lekarzy odchodzi już od tego i decydują o cesarskim cięciu. Z tego co kojarzę to jest to metoda brutalna i bolesna. Poza tym Ty chyba masz termin porodu po mnie i do tego czasu dziecko może z powrotem się obrócić. Nie musisz się zgadzać na ten zabieg. Ja bym na pewno nie wyraziła zgody.
Ja jestem w Paryżu i w naprawdę dobrym szpitalu i z jednej strony mam ogromny dylemat a z drugiej wiem że opieka ginekologiczna tutaj jest naprawdę na wysokim poziomie.Z tego co zdążyłam się dowiedzieć rezygnuja z tej metody na wyższym etapie.A mały był 27 kwietnia z dupka w dole a teraz podobnie nie miałam dziś usg
reklama
walczaca o szczescie
A to lekarz zalecił czy sama chcesz? Ja bym się nie zdecydowała na przekrecanie, to chyba nie jest zbyt bezpieczny zabieg.Byłam na konsultacji w piątek idę na odwracanie dzidziusia bo jest przekrecony czy któraś z Was przez to przechodzila jestem przerażona