reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć! Idę do domu. Skurcze się wyciszyly. Mam 1,5-2 cm rozwarcia. Prowadzić bardzo oszczędny tryb życia, nie sprzątać, nie gotować, nie dźwigać. Mogę się wkoło domu na spacer przejść [emoji23] jak się skurcze częste pojawia to od razu do szpitala.
No to teraz tylko błogie lenistwo a mąż będzie chodził koło Ciebie :) To trzymam kciuki aby Zosia już nie stresowała mamy za bardzo.

reklama
Proszę o wpisanie na 12.06 na podglad Maluszka :) dziewczyny mam pytanie bo właśnie 12.06 mam lekarza i na ten dzien mam zrobic glukozę 75g. Wiem ze to sa 3 łącznie pobrania krwi tak? Czas między 2 a 3 pobraniem to 2h? Czy ja mogłabym wyjsć z przychodni? Nie wyobrażam sobie siedzieć bez ruchu tyle czasu... co Wy robiliście?:biggrin2:
Glukoza to noe to badanie. Tez tak myslalam a to jest krzywa cukrowa

Tak tak to miałam na myśli tylko napisałam w skrócie :) Mam pytanie czy dokładnie za 4 tyg - to będzie 24 tydz 2 dobra czyli 25 tydzień to dobry czas na robienie krzywej cukrowej?
Ja mam wizytę u gin za tydzien,to bedzie 28tc i mam nadzieje ze mi yo kaze w koncu ztobic bo tez tej krzywej nie robilam a jak mi nie zleci to pojde prywatnie bo ilez można czekac

Nijak :sorry2: dziś mam ktg, nic się nie dzieje... zaczynam się denerwować bo Mała coraz słabiej się rusza, tłumacze sobie, że ma ciasno. Dodatkowo mam dużo przezroczystej wodnistej wydzieliny i już myśl czy mi się wody nie sączą. Zaczynam wariować.
Trzymam kciuki aby już dziś po ktg nie chcieli Cię puścić do domu i aby coś zaczęło się dziać :-)

Cześć! Idę do domu. Skurcze się wyciszyly. Mam 1,5-2 cm rozwarcia. Prowadzić bardzo oszczędny tryb życia, nie sprzątać, nie gotować, nie dźwigać. Mogę się wkoło domu na spacer przejść [emoji23] jak się skurcze częste pojawia to od razu do szpitala.
To tam uważaj na siebie, dobrze by było jeszcze trochę aby Zosia powiedziała w brzuszku :-)

Czy ja wiem czy milion tatus 3 x mnie dziś wołał by przynieść nowe body bo nie konczyl ubierać i juz musiał rozbierać :laugh2:
Ale nigdy nie odczowałam potrzeby prasowania "majtek" bo body to takie majtki;) ręczników, flanelowych pieluch które podkladam jej pod glowe ok 5 /10szt dziennie tetrowych 5/10 ktorymi wycieram jej buzię .....
Mam to samo :(

reklama
Rozumiem że ta mineralna też była wcześniej przegotowana czy nie? Masz założony jakiś filtr czy nie? Ja to liczę na kp, ale na wszelki wypadek wolę coś wiedzieć na ten temat [emoji12] A i mleka nie rozrabia się chyba we wrzątku tylko w letniej wodzie prawda?
Ja woda z lidla podgrzana w mikrofali bo byla zima . Teraz prosto z butelki .

Do góry