reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

jesteście niesprawidliwe dla @limoncia1 ja Ją rozumiem, plamiłam od 12 do 16 tc i to nie był czas, kiedy cieszyłam się ciążą...każdy ma prawo to przeżywać szczególnie w czasie, kiedy nasza psychika jest tak delikatna. z nerwów przed wizytą wymiotowałam. nie każde plamienie w ciąży to "nic" i dobrze się kończy, więc nie ma co moralizować. cieszę się, że wieści takie dobre :)

ja znalazłam rennie w koszyku w ostatnich dniach i aż mnie dreszcz przeszedł :D masakra, poza ciązą nigdy nie miałam zgagi a w ciąży istny koszmar, rennie to co godzinę wciągałam i za bardzo poprawy nie było :p

ja prasuję Zosi rzeczy, jakoś bym nie umiała inaczej i piorę po zakupach (w sensie jak kupię coś nowego)

@walczaca o szczescie oby dziewczynki włosy po Tobie odziedziczyły :D świetne ubranka!

Moj post nie odnosil sie do planien, ktore maja prawo powodowac panike. Ja zareagowalam jak ktorys raz z rzedu przexzytalam, ze narzeka ze boli ja glowa, ma mdlosci, bola ja ledzwia itp. Wszytskie tu latami czekalysmy na takie dolegliwosci nawet jesli sa one uciazliwe. Stad moje zwrocenie uwagi na to, ze powinna sie cieszyc, ze je ma.

reklama
No i różnica taka że ja miałam ubranko na cały dzień dla młodego a Ty przebierasz milion razy więc pewnie będąc w Twojej syt.szybko by mi się odechciało prasować [emoji12]
Czy ja wiem czy milion tatus 3 x mnie dziś wołał by przynieść nowe body bo nie konczyl ubierać i juz musiał rozbierać :laugh2:
Ale nigdy nie odczowałam potrzeby prasowania "majtek" bo body to takie majtki;) ręczników, flanelowych pieluch które podkladam jej pod glowe ok 5 /10szt dziennie tetrowych 5/10 ktorymi wycieram jej buzię .....

reklama
Do góry